Deci mi-l și imaginez pe marele strateg PSD Sebastian Ghiță, pupilul celor mai puternici oameni de partid și de stat, păpușarul și strategul și mogului care stă cu fundul pe un deal de bani, stând într-o postură cezariană și gândindu-se:
– Băi, afacerile nu mai merg, cardul de sănătate pică, DNA-ul e în fundul meu… Băi, aș fugi și m-aș ascunde în Belgrad, că e aici, aproape, la noi în Balcani.
– Așa-i bos! (mafioți vorbesc fără virgulă)
– Cu o șpagă mică rezolvi orice, nu există tratat de extrădare cu România, ascultă manele în cluburi…
– Așa facem bos!
– Dar mi-ar trebui niște pașaport.
– Facem bos.
– Ce pașaport să-mi fac? Că-s caucazian și se vede de la o poștă.
– Păi nu știu bos.
– Hai să facem de Slovenia.
– Asta-i țara aia care-o fost în Cehoslovacia? Facem bos. Da’ dacă te oprește poliția și te verifică?
– Păi ce-i dacă mă oprește?
– Păi… știi tu limba slovenă?
– Da’ ce bă, prostule, crezi că sârbii o știu? Hahaaaa, prostule care ești tu prost! Hai, marș și fă-mi pașaportul.
– Bine bos.

După 4 luni, în club, poliția sârbă, în limba sârbă: bă, ăsta seamănă cu fugarul ăla din România, ia să văd dacă nu e el!
да ми покажете мало ид.
– Ce?
да ми покажете мало ид сада!
– Uadăfac…
– Bă, ăsta cică-i sloven, da’ nu pricepe o iotă de sîrbă și se mai și uită la mine ca Ghițelul la poarta nouă, sigur e el, umflați-!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. remus Reply

  **Trist frate, un papusar de asta sa suga atata amar de bani publici, cu concurenta partidului si nimeni sa nu il opreasca decat cand e prea tarziu. Ca pana ii cucu peste nu mai recupereaza nimeni mare lucru de la el.
  ** Ce e maxim de trist, este faptul ca toate lucrarile facute de firmele lui au fost facute in dorul lelii, pica, merg incet, nu merg, nu au o logica etc.
  ** Gropare, question ca esti programator, cati bani ti-ar trebui sa faci un soft similar cu asta facut pentru cardul de sanatate? de cate zeci de ori mai putin decat a incasat Ghuitza & Partidul? Ca eu, daca ar fi sa construiesc un storage care sa duca “imensa” DB, l-a constui pe banii calatoriei lui Dragnea la cina lui Fonald Duck. Si ar mai si ramane pentru provizii de bere pentru 10 ani, si 15 tiganiade 🙂

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ remus: nu-s programeci, dar vorbeau ăștia că IT hub-ul lui Cioloș le-ar face pe toate astea la ceva de genul 5-10% din costuri. Nici măcar asta nu e important; ci că LE-AR FACE SĂ MEARGĂ!
  @ Bula: dobro, dobro!

 3. Nemultumitu' Reply

  Băi nene, cum să împrumuţi un prieten cu 90 de milioane de euro şi toată lumea să spună că e ok… Ăsta îşi pregătea terenul de mult timp iar banii ăştia îi pusese deoparte, pentru vremuri de bejanie. Dacă o tăia în America de Sud era tătic.

 4. Nimeni Reply

  Amuzant acel 5-10%. Are și o fundamentare? De banii ăia nu plătești nici salariile la programatori. Un procent corect ar fi undeva la 45-55%.

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ Nimeni: nu, nu are o fundamentare, ar fi trebuit să fac niște studii și să întreb niște colegi și nu a fost vreme, dar te rog frumos nu încerca să mă faci să cred că Ghiță s-ar fi mulțumit cu lucrări supraestimate doar dublu la preț, că, uite, nu poci a crede nicicum! Nicicum nu poci;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *