Tot de la Pedro citire!

Așadar, într-o noapte, are Pedro o cursă cu ceea ce s-ar putea numi a rich bitch. Adică o tănțică plină de aur și Swarovski și ceasuri scumpe, iPhone gold și toalete demne de regina Angliei când sărbătorește Sântămărie și iese să-i pupe englejii poalele, the Romanians are coming; plus o atitudine de Oana Zăvoranu.

miei
Și, așa cum urmează să vedeți, cu IQ de oiță

De când o intrat în mașină, se vedea pe ea că e pregătită de jihad: o stat tot drumul chircită meschin și s-o uitat încruntată la noapte și în retrovizoare, la Pedro; privirea ei – laser de Măgurele, frate.

În fine, ajunge taxiul acasă la ea, unde locuia… un fel de castelul Peleș, pe o stradă din aia plină de palate ca valea Loarei. Și-și scoate tănțica fundulețul ei de pe bancheta din spate și zburdă în casă fără să plătească. Țeapă!

Pedro, așa cum v-am mai zis, e un moroșan calm și de neclintit ca fața lui Decebal sculptată-n stâncă pe banii lui Iosif Constantin Drăgan; așa că sună la ușa doamnei, ba chiar se proptește în sonerie până când tănțica deschide cu cea mai acră moacă pe care și-o găsit-o în garderoba ei bogată; așa de acră, că puteai face cu ea vaccinuri anti-acreală.
– Ce vrei?
– Păi nu mi-ați plătit cursa.
– Nici n-o să ți-o plătesc, zice tănțica; și slam! închide ușa în nasul moroșanului, lăsîndu-l perplex; deși era clar că nu o făceau pe ea alea câteva zeci de dolari cât costa cursa.

Ce să facă Pedro? Pune mânuța și cheamă Poliția. Care vine, n-o bagă pe aia cu voce sictirită ”faceți o plângere și vă răspundem în 30 de zile…”

Ofițerul de poliție ascultă, calm și răbdător, povestea. Taxiul avea cameră video, deci dovezi berechet despre comportamentul doamnei.

Polițistul apoi sună și el la ușă. Sună până deschide madama!
– Săru’mâna, avem o plângere că nu ați achitat cursa cu taxiul.
– Și ce-i dacă! zice cucoana, tupeistă ca Vadim.
– Va trebui să o achitați, doamnă.
– Nu mă poate obliga nimeni!
– Doamnă, deci refuzați să plătiți cursa?
– Da!
– Bun. Dar asta nu ar fi bine pentru dvs.
– N-aveți ce-mi face.
– Păi ba da. Știți ce vom face?
– …
– Vom chema toate mașinile de poliție care patrulează prin zonă; sunt vreo 11. Și vor veni aici și vor porni sirenele și girofarele, și vor sta aici preț de o oră. Toată strada se va trezi și va vedea că aveți o herghelie de mașini de poliție la poartă și vecinii ne vor întreba ce s-a întâmplat. Și noi, ghiciți! Le vom spune tuturor că i-ați tras țeapă unui taximetrist, pentru 20 de dolari. Că v-ați zgârcit.
– …
– Așa că recomandarea mea este să-l plătiți pe domnul; și să-i dați și un ciubuc pentru deranj. Spre binele dvs.
– …

Restul a fost tăcere, Pedro a refuzat, ca un domn, ciubucul, și nici nu i-a dat cu tifla infractoarei, așa cum aș fi făcut eu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. biaggio Reply

    In RO pariez ca niciun oras nu are 11 masini de politie in patrulare in acelasi timp si apoi nu s-ar urni ai nostrii din tufisuri pentru a pierde vanatoarea de vitezomani.

  2. Miruna Reply

    Bravo! Asta da atitudine, putem si noi sa visam ( ca doar e gratis) sa avem parte de asa ceva in Romania…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *