Pentru capitala bunului simţ, cercetările continuă.

Aşadar: în seara asta am fost membru al juriului pentru competiţia de “Open Mic” din cadrul Festivalului de Stand-Up Comedy din Cluj. Organizat de nişte inconştienţi, că altfel nu-i pot numi. În juriu bloggerilor – Floricu’ de la TVDeCe, Andrei de la Prin Erdely şi, cu voia voastră, Groparu’.
photo(6)
Crivăţ e singurul care s-o strâmbat în poza asta

Am ales pân-am cules; iaca selecţii randomizate din ce am avut de jurizat. Câştigătorii sunt toţi patru; şi am senzaţia că nu este chiar aşa de uşor să faci oamenii să râdă. Zic asta pentru că eu mă chinui de 7 ani şi 2 zile (La Mulţi Ani. Gropare! – mulţumesc; ca să zic aşa).

În filmuleţe, în ordinea numerelor de pe tricou: Paul Stitea de la Cluuuj, care a spart gheaţa frumos, argheleneşte, Mane Voicu, care ne-o dus hăpt până lângă Miticărie – pardon, voiam să zic Bucureşti, şi Gabriel Gherghe şi Adi Bobo; care, oricât de mult îi urăşti pe moldoveni (da’ cu moldovencele nu ai nimic, aşa-i? perversule!), după ce-i vezi pe ei doi, vei ajunge să-i iubeşti pur şi curat. Pentru că şi noi e oameni.

(atenţie, filmul conţine versuri bulgare).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

  1. Copilu Minune Reply

    Nivelul e aproape pe masura primarului. In 2-3 ani poate sa-l si intreaca. Numai sa-l mai tina mandatul.

  2. Una care te citeste Reply

    Ai di capu meu..bine c-am plecat ca ,mah, Groparica, ala nu-i umor ..auzi si international. No, radeti, radeti si tie la multi ani sanatosi si putini pana sa-ti vina mintea de pe urma sa nu mai razi la comanda. International, zici…..

  3. bihoprel Reply

    Joc de cuvinte, rima e la fix, deci pentru a scapa fara de risc nu mai abreviati asa la FISC ci spuneti altfel, de exemplu, FICS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *