Săptămâna asta s-au adunat produse și bănuți, se continuă strânsul de ajutoare și donații, deci puteți vizita mai departe sediul Ary Kindergarten de pe str. Mărășești 72, Cluj-Napoca, zilnic între 13:00-15:00 și 17:00-19:00. Puteți aduce produse de anumite feluri, așa cum am scris aici. Sau puteți dona direct:

Fundația Ary

RO10BTRLRONCRT00W2131102

Nu au nevoie de ajutor gropăresc, așa că mâine nu voi fi acolo la primit ajutoare, și cred că toată lumea iese în câștig așa: cine naiba ar vrea să vadă fățău lățit de blogger când ar putea interacționa mai bine cu niște educatoare tinere fâșnețe? Serios amu, n-are rost să chinui pe nimeni.

Se va face un transport la Sighet vineri dimineața și totul este sub control, deci rămân acasă ca să nu-i încurc și mai tare.

Am oferit tovarășei A. prețioasele mele saltele de camping pentru că și-a pus cu generozitate casa la dispoziția refugiaților și a primit deja o tură de turiști involuntari, iar deseară (dacă nu mă adoarme iară fie-mea pe mine) veți putea citi aici, pe blog, direct în premieră prima ei experiență de acest gen, că mi-a făcut bunătate de guest post.

A, și în seara asta îi mai vine o tură de refugiați care-i vor umple casa, deci vom tot auzi povești frumoase, de udat batiste, cu oameni care fug de bombe și gânduri înălțătoare către Kremlin.

Vă las cu o poză din Ucraina făcută mai sus de lacul Vinderel, din munții Maramureșului, acum două veri: munții ăia îndepărtați din stânga văd război, nu mai văd trafic de țigări, așa cum ar fi fost normal în niște munți cinstiți, de frontieră.

PS: Îi mai țineți minte pe românii verzi care strigau că să-i ia arabii pe refugiații sirieni, că-s de-ai lor? Sunt curios acum câți refugiați ortodocși, de-ai noștri, au preluat zilele astea – sau nu-i lasă Biden-ul naibii de Biden de fapt care a pornit el totul.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *