Într-o bună zi, chiar bună pentru tine, îţi scapără mintea un fluture de idee genială care începe să-ţi umble prin creieri ca un titirez. O idee pe care o prinzi cu grijă, o creşti, o duci la suc şi la film şi îi cumperi haine de firmă. Periată bine şi dusă la spa, gâdilată-n talpă şi unsă cu uleiuri rare de palmier, ideea ţi se dăruie în întregime la următorul pahar de vin. Pentru că a face sex cu o idee frumoasă şi a nu spune nimănui e ca şi cum ai traversa Atlanticul înot, şi nu ai spune nimănui, o iei aşa frumoasă cum e ea şi îi dai un Publish pe blog de nu se vede – să se bucure lumea de ce sex cu ideile faci tu în mintea ta. Onor publicul cititor o lecturează, o comentează apreciativ şi îi mai dă şi Like. De vreo 900 de ori (!). Ceea ce nu e deloc rău pentru un blogger, zic.

Apoi vin vreo doi de la un radio – pre numele său jumate de silabă de iaurt – care salivează la gândul ideii tale sexy. Vreo doi care şi-ar dori şi ei să se bucure de asemenea idei frumoase, curăţele, de familie bună şi cu sânii mari, dar cărora nu li se arată. Care nu fac sex cu idei frumoase; dar şi-ar dori şi ei nişte acţiune, cu orice preţ, ca să mănâncă şi gura lor o mămăligă, un pufarin, un premix. Aşa că fac poze ideii tale atunci când face duş, fără să ceară voie, şi apoi defilează cu imaginea ei prin târg de parcă ar fi stăpânii ei legitimi.

La vederea mârşăviei, ideea ta vine plânsă toată la tine, compromisă de bârfă şi scandal. Este a ta, tu ştii că era pură şi neatinsă la ceasul la care mototoleaţi cearşafurile. Aşa că tu, bloggerul, te superi şi te înnegreşti de supărare. Din respect faţă de ideea ta cea neprihănită, începi să întrebi în dreapta şi-n stânga, te sfătuieşti cu nişte oameni de media, cu niscai avocaţi, cu mai mulţi prieteni. În cele din urmă te hotărăşti să nu stai cu braţele încrucişate degeaba, că degeaba stai. Prin urmare, pui la cale o strategie. Conform strategiei, eu, Groparu, bloggerul din papucii mei, se va adresa instanţelor competente pentru soluţionarea unui asemenea caz de – spuneţi voi ce, că pe mine nu mă lasă avocatul să-mi dau cu părerea pe blog. Şi întâmplarea face că şi Julius, care şi-a văzut şi el o idee de-a sa terfelită, atâta s-a înfierbântat că le face direct plângere penală.

Păi nu?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 83 comments

 1. dragos_dc Reply

  Si cand o sa ai infatisare la instanta, please, spune-mi si mie. Vreau sa vad executiile in direct. Numai sa nu te lasi.Eu iti tin pumnii!

 2. poor yorick Reply

  Nu stiu despre ce idee e vorba, da’ Buzdugan mi se pare fara gust de insipid :). Am auzit ca are ceva emisiuni la radio (am urmarit vreo 2 pe net, subtiri de tot zic eu si pe deasupra si masluite – din nou parerea mea doar).
  Foarte m-as bucura sa si-o ia peste bot daca au furat ideile altora, s-ar face dreptati 😀
  Ozzy super

  ps: plm, cum poate ala sa fie membru in emisiune de umor, dblplm, ca e de nivelul Arsinel

 3. Amuzanți cu glumele altora | Viva la Remallucion! Reply

  […] La vederea mârşăviei, ideea ta vine plânsă toată la tine, compromisă de bârfă şi scandal. […] Prin urmare, pui la cale o strategie. Conform strategiei, eu, Groparu, bloggerul din papucii mei, se va adresa instanţelor competente pentru soluţionarea unui asemenea caz de – spuneţi voi ce, că pe mine nu mă lasă avocatul să-mi dau cu părerea pe blog. Articolul integral aici. […]

 4. konskriptor Reply

  @Groparele : suntem de partea ta, tinem pumnii , timp ai destul ! M-am prins despre ce idee sexoasa e taina . Acum, zi si mie ce draq e ala “premix” !? 😯

 5. Ionut Reply

  Bravo, odata si-o data, trebuie sa ia cineva taurul de coarne si sa le arate stimabililor ca treburile nu stau asa cum ei pretind ca stau si ca si noi, bloggerii, avem oarescare drepturi

 6. dorina Reply

  te rog sa soliciti si daune. banii in cazul asta o sa-i sperie cel mai tare. la cat tupeu au o simpla amenda sau un avertisment inseamna nimic. te felicit si sa ai rabdare…

 7. Io Reply

  Bafta! Ia-le banii si apoi fa-le o oferta de nerefuzat: ori dispareti voi ori va disparem noi.

 8. krossfire Reply

  ”Pentru că a face sex cu o idee frumoasă…” – Pufai, voiam sa scriu un articol pe tema sexului cu idei. Te dau in judecata 😛

  Lasand glumele la o parte, sper sincer sa-ti iasa initiativa. S-ar crea un precedent foarte, foarte placut.

 9. Billy Reply

  @Groparu O să dureze mult perioadele în care preaflămanzia sa de judecător o să consulte oracolul să-ți stabilească audierile pentru proces.
  Însă îți urez succes! kick those motherfuckers in the face!

 10. Greuceanu Reply

  sper sa nu fi dezamagit si sa nu te coste foarte mult procesul, taxele de timbru etc., oricum , mai mult decat scuze in public nu cred ca ai putea primi, nu in Romania de az

 11. Sinziana Lupascu Reply

  Foarte bine faci! Prea multi ziaristi sau realizatori de emisiuni, fura de la bloggeri. Problema e ca, majoritatea, nu fac nimic in privinta asta ” ca n-ai ce sa le faci astora”. Spor la treaba!

 12. Titel Reply

  Foarte bine, nea’ Gropare! Dă-le la gioale că merită. Nu e vorba de timp, cheltuieli sau câștiguri, ci de PRINCIPIU. Un vagon întreg de baftă și răbdare să ai!

 13. diana Reply

  no! daca-i musai , cu placere! bafta multa – avand in vedere ca au totusi spatele pazit de ditamai trustu’. Sa va ajute Dumnezeu!

 14. Ada Reply

  Mult succes.
  Era timpul sa le mai taie cineva din aerele de mari oameni de entertaiment. Nu am mai vazut asa mult prost gust la cineva. Nu stiu cum insa de sunt atat de ascultati si vazuti.
  Bafta multa. 😉

 15. gree Reply

  cel putin morar e al naibii de antipatic si nesarat. stoarce cat de mult poti de la el.

 16. Marrina Reply

  Daca la DailyCotcodac stiu despre ce e vorba, tie ce ti-au furat? Multumesc

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *