Principesa Margareta a României (mai exact, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei), fiica Regelui Mihai (mai exact, a Maiestăţii Sale Regele Mihai), a apărut pe coperta revistei Biz, într-un număr dedicat. În premieră pentru un magazin economic, cu atât mai lăudabil pentru o revistă independentă în care nu toarnă nici un mogul bani cu vagonetul.

E un număr special, neobişnuit de calm pentru zilele acestea Obama-Romney-iste (ca să nu zic Băsesc-Useliste). De remarcat principiile durabile de viaţă ale feţelor regeşti şi abordarea sănătoasă a realităţii.

Dacă citiţi interviul, vă veţi da seama cât de rupţi suntem noi de tot ce înseamnă normalitate.

Puteţi citi revista aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. diana Reply

  Deci io amu sara îs pe lângă subiect. Scuze! Te-am văzut azi pe Eroilor- de când o fost lansarea Iphon- ului 5 tu nu ai ajuns acasă? O:-) hi,hi. Am vrut să zic Doamne ajută da mi-o fo ‘ ruşine şi m-am intimi-fastacit că dacă ziceai ca-s ceva fană fanatică? :p. Da cum am ajuns la Hodin m-am şi lăudat la husband.” L- am văzut pe Gropar azi. No atât am vrut să zic. Doamne ajută!

 2. cătălina letiţia Reply

  Mulțam de știre, o să citesc interviul. Însă nu prea ai pus bine linkul, că a trebuit să merg din click în click până aici: http://www.revistabiz.ro/.

  Pe aia cu Mihai trădătorul, de la colega de mai sus (colegul?) n-o înțeleg, decât dacă-i vreo mare admiratoare a Antonescului, fută-l Stalin. Eu știu că generația bunicilor mei, tinerii de atunci îl iubeau pe Mihai și mi-e de ajuns. Extremismele gen Antonescu și altele la fel mă cam lasă rece, cu tot cu naționalismul lor proțăpit falic, dar degeaba, în vârf de băț.

 3. danezul Reply

  Pt colega de mai sus: la fel cum zici tu de iubitori de Maresal asa si altii pot spune de regele p***i. Si acum sunt batrani impresionati de emisiuni lacrimogene si cazuri stupide. Asta nu inseamna nica ca respectivele rahaturi sunt reprezentative dar nici ca sunt senili sau subdezvoltati emotional. Pana una alta fiecare are dreptul la opinie iar libertatea de gandire si exprimare este un drept fundamental. Ca unii stiu sa o foloseasca diplomatic, fara a leza pe cei care nu au aceiadi opinie, asta-i alta discutue.

 4. Alex Reply

  Cand stai calare pe o avere cum au astia dara ca poti fi normal, studii in Elvetia si chestii de genul iti dau un avantaj asupra “oamenilor de rand” (apropo, asta-i cea mai cretina expresie pe care am auzit-o in viata mea). Intrebarea intrebatoare e de unde are banii familionul asta regal? Ca de dat la sapa sau de muncit 12 ore pe zi intr-o firma is convins ca nu o prestat…si atunci ti-e clar ca au vreme de studii si interviuri.Da, urasc maxim conceptul de monarhie si tot ce reprezinta el in momentul asta (da, acu 100 de ani probabil ca era nevoie de asa ceva dar in lumea de azi nu-si mai are locul de nici un fel). Parerea mea.

 5. cătălina letiţia Reply

  @danezul, crezi că partea cu ”falic” a fost jignitoare? Sau aia cu ”fută-l Stalin”? Ca să nu zic că a face apel la dreptul de exprimare mi se pare absulit penibil. Pentru că nu l-a anulat nimeni, cu atât mai puțin eu.
  Bunica mea nu e deloc senilă și lacrimogenă, dimpotrivă.

  Alex, îți dai seama că argumentele pe care le invoci sunt foarte comunistoide, așa? Nu de alta, dar familia asta regală a făcut pentru români câteva lucruri pe care nu le făcuse nimeni, niciodată. Și astea nu se pot nega. Apropo cu ”de unde au avut banii”. Lasă că la politicieni nu ne mai întrebăm, că știm sigur de unde-i au.

 6. danezul Reply

  @catalina eu faceam o trimitere catre extremism nu neaparat catre persoanele in discutie.

  Ce au facut regii pentru Romania este cu dus si intors. Este exact aceiasi discutie cu “lasa maica ca Ceausescu uite cate a facut”. Nu cred ca cineva a facut ceva ci ca omul a fost la un moment dat conducator. In acel moment dat poporul si istoria a construit, facut, ridicat… NU Mihai care era minor, NU Ceausescu, NU Elena, NU Iliescu, NU Basescu.

 7. cătălina letiţia Reply

  Chiar poți compara câștigarea independenței Regatului și unirea celor trei principate cu ridicate de blocuri și uzine și canalul construit cu viețile intelectualilor români?
  Eh.

 8. kino arlechino Reply

  fiecare este “liber”…..sa aiba o parere!?!?….dar pareri mai cretine ca astea ….eu stiu ce a zis cand a venit in tara…..”nu vreau nimic de la poporul roman …decat sa raman in tara mea!” ….si ? …a vrut si Pelesul si Pelisorul…si paduri….si …si …si… eu atat intreb: de unde au dreptul unii oameni de a avea ….munti .paduri, ape …..in stapanirea lor!?!?!? iar altii nimic!!!! cred ca in cel mai scurt timp ne vom intoarce “la sclavagism!” pe mine ma “revolta” gandirea “lingusitoare ” a unora ! bine, el e “Rege”….fetele lui sunt “Principese!” da? ….dar de unde pana unde “Principele Duda?” ….aha ca “s-a maritat”….cu Margareta!?! ….si la englezi sotul Reginei este “consort!” nu are titlu!….dar la noi…..se poate orice!?!!!….nu sunt o nostalgica dar cred ca Ceausescu asa cum afost el…..era un foarte bun patriot! nu ca “cozile astea de topor ” care ne conduc dupa ’89 incoace ….si care “au vandut si solul si subsolul, si daca s-ar putea ar vinde si aerul pe care-l respiram!………..

 9. kino arlechino Reply

  si mai vreau sa va intreb: acest Rege care zice ca-si iubeste asa de mult tara ….vorbeste romaneste? dar sotia lui? dar fetele lui?….ele stiu romaneste? multumesc anticipat celui/celei care imi va raspunde!

 10. dorina Reply

  ❗ titlul este o replica din La vita e bella, fa bine si mai foloseste ghilimeaua, te rog

 11. dorina Reply

  fată, logica ta este înspăimântătoare. era o glumă. Gropare sper că nu te/am jignit. stii cât de mult te apreciez. si mai stiu si cât de greu este să fii prezent tot timpul cu un text.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *