Mno: o apărut şi copilul aifonesc mult visat în Floreşti, mai exact în cartierul numit Cluj-Napoca. Normal că ne-am bulucit la lansare, că umbla vorba ca domnişoara Siri ne va arăta un sfârc.

Prima dată, ne-am întâlnit – purcoi de bloggeri – la o limonadă şi aperitive şi tagliatele şi supă cremă şi limonăzi şi vinuri în Camino, unde ne-am făcut mendrele cu nişte biete farfurii nevinovate, fără de apărare, la invitaţia Hădenescului. Apoi ne-am văzut de drum către sediul Vodafone din piaţa Unirii, nu înainte de a-i ameninţa cum trebuie pe PR-iştii companiei că vom face acolo show de vor trebui să cheme iPoliţia, iPrefectura, iPompierii şi iUniversitatea Babeş-Bolyai, secţia iNeuro.

La sediul Vodafone, zici că se lansase ceva, aşa stăteau oamenii; şi iar am tras o iNebunie, pe care – la ora la care vă scriu – o editează Palatkas de-i zboară iFulgii, şi dacă mă lasă iTVDeCeii – a căror idee a fost, ca de obicei, iBriliantă – poate o pun şi eu la mine pe site. Între timp, tot ce am putut produce este acest film de calitate – din nou – şcolărească, aşa cum se pricepe şi Groparu să editeze în iMovie Maker.

Lansare iPhone 5 la Cluj from Groparu on Vimeo.

Şi amu, pe bune: vând sau schimb iPhone 4S pe două iPhone 5 şi un iPad mini, aştept provincia, rog seriozitate!

Update: gata, s-a vândut, am primit pe el trei iPhone 5 şi două iPad 2.

Iaca filmul de aseară:

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

  1. Groparu Nemernic Reply

    @ Probiu: numai daca are toaster de prajit prajitoare de paine.
    @ bere moca: l-as da pe un lifetime supply, da’ vezi ca io degraba halesc din astea, si iesi pe pierdere pe termen lung…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *