– Cum e la voi în ţară? m-or întrebat olandezii când am fost la ei la training.
– Bă, e bestial! Pe bune. Încă bâjbâim să aflăm cine suntem, că ne-or cam dat la ficăţei comuniştii şi pseudo-capitaliştii şi toată Antena 1; şi avem cam multe PET-uri de bere ieftină prin toţi munţii; şi stăm relativ acceptabil cu drumurile; dar să ştii că România este frumoasă ca o fată frumoasă!
Alcoolic anonim fara nume
Ne vom ridica şi ne vom reclădi ţara! Stai  numa’ să termin berea asta

– Ca o fată frumoasă?
– Bă, deci exact ca o fată frumoasă. Are câmpii cu floarea soarelui, are munţi de poţi să mori îngheţat în luna august (dacă n-ai un trup de femeie cu tine în cort), are deltă cu ţânţari şi mare cu Vama Veche gata salvată.
– Frumos zici tu… da’ zi-mi un pic, e sigură?
– Bă, deci sigur-sigur îţi zic: zici că e curtea ta. E mega-sigură. Adică poţi umbla rupt de beat la 11 noaptea cu portofelul în mână şi trebuie să te rogi de careva să te jefuiască. M-am simţit mai în siguranţă acasă decât în aproape orice capitală europeană – da, mai în siguranţă chiar ca în Copenhaga!
– Foarte tare. O să le spun asta părinţilor mei.
– Da? Vor să vină în România?
– Da, de multă vreme.
– Păi dă-le numărul meu, poate aranjăm ceva când vin la noi, îi omenim şi noi cu un rachiu de casă, un mititel, o zamă de lobodă.
– Nţ! Ai mei nu vin la vizitat, ai mei vin să se dea cu trenurile.
– Să se dea cu trenurile?
– Da, mă, is bolnavi după trenuri.
– Wow…!
– Da. Şi or zis că or citit pe un forum de pasionaţi de trenuri că România are cele mai multe trenuri de epocă, păstrate în stare excelentă. Şi aşa de multe sunt şi atâta-s de vechi, că numa’ în India mai vezi trenuri din astea!

Mno, ce să zic, votaţi Gruia Stoica.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Marian S Reply

    Pfooooaaaa, bine că n-ai zis ceva de CFR Cluj, aşa credeam. Că eu sunt cu CFR Bucuresti, adică Rapid, iar acum am draci pe mine că nu le-au dat licenţa. :mrgreen:

  2. boierul barba Reply

    Am inceput sa pricep ceva , ceva din postarile tale , ce le dadusi la perfectionat dupa intoarcerea ta din olnda , dar un lucru tot nu inteleg : o tot dai tu colo colo ca te incurca PET -urile , la ce tintesti matale cu partidul asta ca , e vre-o aripa a PMP-ului , Partidul lui Elena si a lui Traian ??? ca tot vaz ca ni-l vari sub ochi , basca ne bagi si buletinul de vot cu Gruia Stoica. In incercarea matale de a revigora turismul romanesc terminata lamentabil ai uitat ca cheferistii romani au trenuri de epoca dar nu au trisca si nu pot sa le porneasca… Sincer mie mi-a placut , cum matale ai fost asa de patriot, nu ca Monica Macovei ..si ai asigurat pe olandezul ala zburator , amator de trenuri ,cu mestesugite cuvinte , ca la noi nu sa ezista sa vina sotia acasa si batuta si facuta si cu fasul rupt la ora 11.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *