Asar’ ma duc in crâjmă cu englezoii ăia de am fo şi la meci cu ei. Bem, bârfim, râdem, d-elea, ei salivează când ne văd fomeile cât îs de frumoase, io deja îs imun la atâta frumuseţe, sau făceam pe imunu’, să le arăt că Romunica e mega meseriaşă, şi bărbaţii – nişte adevăraţi.

Şi cum stam noi aşa şi ne bârfeam vieţile, văd pe un ficior un tricou pe care scria www.blockbuster.dk.

Mă, şi stau şi mă gândesc: zic băăă, io ştiu firma asta!!! Deci chiar o ştiu.

Şi mă duc la posesor şi îl trag de cot:

– Scuză-mă, zic, tricoul tău nu e cumva cu firma unui englez, care o are în Danemarca, în Odense? Şi englezu ăsta nu e însurat cu o daneză, şi are un copil cu ea care avea 1 an în 2001, şi sediul firmei lor nu e cumva în centrul Odense-ului, la dreapta din strada principală? Şi firma nu se ocupă cumva cu închirieri de dvd-uri? Şi el, englezocu, nu o făcut cumva facultatea de literi din Odense, că io de-acolo îl ştiu, că odată o crezut că-s croat, şi m-o salutat în croată, şi io m-am uitat la el un pic saşiu, că n-am ştiut ce dumnezo de limbă vorbeşte? Şi el numa atunci şi-o dat seama că nu îs croat, ci că sunt mult mai rău, sunt român? Şi el are o nevastă cu care o făcut copilu’ ăla, că nu l-o făcut singur, şi pe nevastă o cheamă tot nu-mai-ştiu-cum, şi când am cunoscut-o purta o geacă roşie? Şi ea e aşa, mai grăsună, că aşa-s toate danezele din Damenarca? Nu? Îl ştii cumva? Da?
– Nu ştiu, bă, zice, io tricou’ l-am loat de la un second.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Florina Reply

  @groparule fain,ai spus toata povestea englezului.Sa vii sa vezi suedezele ce frumoase sint.Pina si eu le invidiez:)

 2. dxn Reply

  BlockBusters e un concern imens, dezvoltat in State, Canada. Inchiriaza filme pe dvd, asa-i. Shopurile lor sunt faine. dar…croatii-s mai rai ca romanii. si ne-au si batut la fotbal, nenorocitii!

 3. Luana Reply

  Danezele, grase? Mmmno, asta nu e chiar asa 🙂 Majoritatea-s blonde si arata foarte, foarte bine. Barbatii la fel. Cel putin in Copenhaga si prin zona.

 4. Groparu Reply

  Deci Odenseiencele sunt literalmente hipopotamitze. In afra de somalezele pe care le-am vazut prin campus. Alea ba da!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *