Nu mai am sursele, da’ estia dintre voi care mai cititi presa ati aflat ca un israelit l-o declarat pe dom’ presedinte antisemit, fincă o uitat să menţioneze Israelul nuş cu ce ocazie; şi România e o ţară antisemită, fincă nişte morminte evreieşti din capitală or fost devastate.

Domnule declarator de autosemiţi, daţi-mi voie să vă contrazic. România nu este nici măcar deloc o ţară pro-anti-semită, dimpotrivă. Din spirit de solidaritate pentru victimele holocaustului trimise la moarte înghesuite în vagoane de vite, tot poporul român care circulă cu transportul în comun reeditează drama acestora zilnic, îngrămădindu-se în autobuze ticsite, îmbâcsite, îndesate, găvozdite, căptuşite, bosolite, îmbulzite, aglomerate, suprapopulate.

Deci nu, nu suntem.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Night-elf Reply

  Mda! Ce sa mai zic de 3 sferturi din americani care confunda Australia cu Austria si Slovenia cu Slovacia – in cazul in care au auzit de ele. Se pare ca in Orientul Mijlociu nu se mananca numai shaorme si baclavale.

 2. Groparu Reply

  Ce tare: specialitatea casei in Orientul Mijlociu este hamburger gatit la foc de drapel american! :D:D:D

 3. dragos Reply

  tariceanu are consilieri jid…evrei :fincalstain & silberstain , tariceanu certat cu basescu ,ziar haretz jid…evreiesc.

  q.e.d.

  ps nu am nimic cu jid…evreii , nu fabric Cyclon B…..

 4. Adi Reply

  din experianta proprie cu transportul in comun bucurestean sustin ca bietii evrei dusi la lagar stateau mai comod. Hitler ar fi trebuit sa vina pe la ora 6 la metrou la victoriei si sa ia exemplu.

 5. Usim Reply

  Gropule, te rog sa-mi traduci si mie in romaneste urmatoarele cuvinte:
  gavozdit
  bosolit.

  Eu le intuiesc sensul dar as vrea sa inteleg deplin postul tau.

  Multumesc

 6. dxn Reply

  pai da, mai. basescu a darmat pietrele alea de mormant ca sa protesteze ca au murit acolo niste evrei. ca se stie ca evreii sun de fapt, nemuritori. deci am inteles ca astia de la Ratb sau de la regiile de transport in comun sunt hitleristii. dar soferu?

 7. Monica Reply

  desi exprimarea ii zamoasa, ca sa nu zic suculenta, cred ca aceasta comparatie e intrucatva deplasata ca sa nu zic grotesca…sa fim seriosi…nu as indrazni nici o clipa sa ma gandesc in autobuz..vai biata de mine, parca ca as fi evreu dus la exterminare. sa nu ne aruncam in comparatii colorate, doar ca-s fun si dk folosim si niscai accent ii chiar cul..

  mortii cu mortii vii cu vii…holocaustu cu trecutu..noi cu infrastructura..la care ne si inghesuim zilnic ca bolnavii..de parca n-ar mai trece inc-un autobuz…am zis

 8. Jeffrey Reply

  să zâce: morţii cu morţii, vii cu viile.
  gavozdit vine de la găoz / găoază, iar bosolit vine de la ungurescul baszáş care însemnează futai ( scuzaţ cuvântu Floare).
  Şi cum zicea un cujetător de-a nost: urăsc antisemitismu şi evreii !

 9. coca Reply

  ahahahaha! m-a pacalit titlul, am vrut initial sa sar peste postingu asta. bine ca l-am citit, bun lantul de idei :)))

 10. mbc Reply

  despre transportul in bucuresti: metroul, cea mai buna inventie pentru un oras de genul. Logic, in varianta romaneasca acesta nu are aer conditionat sau sistem calumea de aerisire, asa ca.. ghinion.. te topesti calumea in el.

  Cluj: Fratilor, am masina de vreo 2-3 ani, deci..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *