Scurtele de vineri:

1. La Cluuuuj se tine o noua ediţie de Ted, pe principiul că unele idei şi unii spermatozoizi “are worth spreading”. Io mi-am cerut voie de la Gropărel să mă lase să mă duc, da’ o zis că gata cu plânsul, ce treabă-i aia, că pe el cine-l mai schimbă şi face feţele alea când îi vede 4 kile de caca din pempărşi?

2. Primim semnale tot mai bune legate de cauza noastră cu Zolty din Bogata (apropos, aţi donat?); printre ele, un feedback negativ că fac asta numai pentru rating. Drăguţ!

3. Cred că mai trebuia sa scriu despre ceva, că i-am promis nu mai ştiu cui că voi scrie despre nu mai ştiu ce… nu mai ştiu când… hmmm! E clar, mă ramolesc.

4. Pîrcă a descoperit un nou bastion al jegului – surprinzător, nu este televizorul, deşi aş fi pariat o mie de coco că ăla e locul cel mai răhăţit dintr-o cameră, alături de mintea unui mascul clocotind de idei perverse.

5. Vine weekendul şi eu nu am apsolut nici o idee despre ce voi scrie săptămâna care vine, că presimt că dacă vă scriu de pempărşi maroniu-verzui îmi pierd toată audienţa aia a mea care mă citeşte exclusiv pe ideea “ia să mai văd unde s-o mai îmbătat Groparu!” Deci am motive să fiu deprimat, în ciuda reţetelor anti-tristeţe cu pătrunjel şi rumeguş de parchet melaminat din Formula As a soacră-mii.

Sănătate şi weekend fain, beţi o berică şi pentru Groparu pe unde mereţi, că io mai trebe să aştept până îi virează Boc alocaţia lui ăsta micu’.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. Dan Ciulea Reply

  meri la Ted?… poate ne vedem pa’ colo si dau eu berea aia… ca plm, boc nu mai da nimic… nici macar aia 25%.
  P.S
  MAXIM Luni rezolv si problema cu donatu, oricum cand faci echipa sa ma iei in calcul, si sa ma iei in calcul ca vin si io cu masina (deci benzina si alea alea is pe cheltuiala mea) plus ca mai am 3 locuri, ca vin cu cineva … ce crezi !
  Bun/?

 2. Stefan Murgeanu Reply

  io stiam ca te implici in cauza lui Zolty numai pentru rating, nu inteleg de ce mai aveai nevoie de feedback pe tema asta… tu nu stiai?! 😀 👿 =)) 😎 :))

 3. angeloasa Reply

  o idee de subiect : cum o faci pe soacra sa se mute la tzara …
  cum sa ii faci soacrei zile grele …..cum sa te imbeti cu soacra….

 4. Lumi Reply

  Bummer! Las’ ca devine mai usor cu groparelul dupa cateva luni…N-ar strica si sa se mute soacra langa tine ca atunci scapi mai usor din casa…:)

 5. Mircea Reply

  Feedback negativ si eu am primit pe chestia asta, si culmea…de la un alt blogger care facea spam pe realitatea cand se difuza online treaba cu motiunea.
  Intre timp…sa incerci sa faci lista aia de care-am vorbit, sa mi-o areti si mie sa-ti zic cu ce pot sa contribui. Si lasa-i pe ciucalãi sa vorbeasca … ca degeaba vorbesc …

 6. Zamfir Reply

  Stai liniştit pentru că, aşa cum spune şi nenea Murphy, orice faci, rezultatul este acelaşi: unu’ te laudă şi unu’ te-njură! Azi mergem la Zolty, eu şu colegul Ulise!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *