Dragi cetitori, la ora actuala s-au strans 670 lei in contul meu de ING, şi doresc să mulţumesc şi pe această cale donatorilor cu inimă largă şi pungă deschisă. Aşteptăm să vedem câţi bani vireaza si colegii gropăreşti. Eu sper la o sumă cât mai mare! Fuck criza, cum s-ar zice.

Campania de donaţii rămâne deschisă până la mijlocul lui noiembrie, dar rugămintea mea este să nu amânaţi, pentru că în funcţie de câţi bani reuşim să strângem cât mai repede vom putea face un necesar şi nu vom sta până la gerurile Bobotezei cu acţiunea noastra 😀 Deocamdată suntem în negocieri cu partneriate media locale pentru expunere mai largă, iar Habitat pentru Umanitate şi-au manifestat interesul pentru a ne ajuta, sperăm să punem si cu ei de-un parteneriat.

Împreună vom învinge! Hasta la victoria siempre!

PS: Normal că voi dona şi eu! Mâine vine leafa, ţuc-o tata.

Update la update: Ziua de Cluj a scris despre mişcarea noastră.

Update la update 2: articol in Stiri de Cluj.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

  1. ba_laura Reply

    “Tot io-s!
    Am virat în contul Groparelui o mică sumă pentru Zolty. Nu reușesc însă să intru pe blogul lui ca să-l anunț. Asta e! Poate-i spui tu. Nu pentru vreo recunoaștere internațională a mărinimiei mele, ci ca să verifice, că se mai întâmplă și ”minuni” câteodată: cifre greșite, procesări aiurea, contul scris defect…” de la silavaracald

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *