——————————————————————————
Aşaaaa. În sâmbăta aia, Hădenescul şi cu bloggerii din Cluuuj rezolvau o friptură pentru toată Africa, lungă de peste 100 m; iar TVDeCeii spărgeau geamurile cu al lor Movie Party.

Înainte să-mi pornesc gura să scrie, mulţumesc încă o dată întregii găşti de oameni smarţi – Chinezu mereu surprinzător, Victor Kapra cu firea lui enervant de calmă şi foarte plăcută, Petreanu cel care mă inervează că este mega inteligent, Negrea Alexandru cel blogger, Stanca cel influensăr, Cristi Manafu care nu va face niciodată reclame la maşini de tuns, Crivăţ cel ebucătăresc, Visurat cu turaţia sa, Şuţu din spatele obiectivului fotografic. Apoi,  The Group, Ursus, Grafica si tipar, Danone, KLM si Recolamp – nişte oameni şi gajici foarte faini, pe care-i salut. Evenimentul – să nu uităm – a fost patronat de Revista Biz.
——————————————————————————

Deci am scăpat cu bine de conspiraţia iudeo-masonică din avion şi am ajuns în Bucureşti, unde prietenul Mişu mă aştepta să mă ducă la chefuială şi întâlnit oamenii, că a doua zi urma să zburăm. Şi Mişului îi mulţumesc şi cu această ocazie!

Şi, înainte de a zbura, am tras poza care este, adică cea de aici. Observaţi vă rog frumos că eram îmbrăcat regulamentar în întregime în maro; ba chiar şi chiloţii de pe mine îi aveam maro! Din fabricaţie! Şi când le-am spus asta pozarilor şi am ţinut musai să le arăt, toţi au spus că, sincer, Gropare, lasă, nu e nevoie, te credem pe cuvânt, jur!

Iaca blogosfera la ora actuală: ei de-o parte, eu de cealaltă. Plin de maro.

Mai ţin să menţionez şi că pozarii de la Foto Union l-ar face şi pe Woody Allen să pară frumos. Pentru că până şi eu arăt altfel în poza aia, nu ca un animal scăpat de la Zoo (vai, ce modest eşti, Gropare – mersi, mersi). Plus că nu orice blogger a auzit din guriţa Palatului Şuţu “make love to the camera, bă!” – deci sunt de un maroniu mai special, aşa.

Şi dimineaţa am purces către Amsterdam cu KLM (înainte de asta am stat în lounge la Otopeni, şi le-am băut o bere la 5 dimineaţa!) şi odată ajunşi acolo, în mândrul Fashion Hotel, am intrat direct în conferinţă, unde fiecare a vorbit despre sine şi experienţa sa. Concluzii foarte sumare:

perioada în care bloggerii sunt atraşi în competiţii unii cu alţii şi se merge pe ideea “votează-l pe bloggerul x să fie mai jmecher decât bloggerul y la final de campanie” îşi dă obştescul sfârşit în viitorul apropiat; pe blog nu se fac vânzări, ci ajuţi echipa de vânzări să facă vânzări; în momentul în care bloggerul se vinde pe sine afiliindu-se pe bani oricărei cauze/firme, fără a lua în seamă faptul că produsul promovat nu se potriveşte cu spiritul cititorilor săi, îşi subminează propria-i credibilitate şi va dispărea din peisaj; nu te băga în campanii despre care auzi la ora 12 că trebuie publicat advertorialul la ora 13 în aceeaşi zi; uneori este bine să mergi tu la companii, nu să stai şi să aştepţi să primeşti mailul cu cererea de ofertă;

S-au dat exemple de campanii reuşite şi de campanii mai puţin reuşite sau chiar eşuate.

Şi ca să punctez decisiv: la aeroport toată lumea mă întreba “băăă, ce dracu’ ai în valiza aia, plm, că stăm numai două zile, ţi-ai luat cu tine şuba lu’ bunicu’ şi izemenele din lână de dinozaur? Şi blana de oaie?” Şi io le ziceam “tăceţi băăă, miticilor, băăăă, io-mi schimb chiloţii maro o dată la trei ore, băăă, nu ca voi, băăă!”Dar când făceam bagajul de final ca să plecăm către aeroportul din Amsterdam, pe când aranjam mai bine hainele în troller, am găsit HANORACUL DE IARNĂ A LU’ NIEVASTA, ĂLA GROS-GROS-GROS pe care nu ştiam că îl am cu mine, că-l luasem din greşeală, că erau tricourile mele pe el şi le-am împachetat la grămadă, la plecare, şi ea-l căuta bezmetică prin casă şi nu-l găsea! Asta după ce cu o zi mai înainte toate fetele se chirăiseră că ce frig le este, că ce-i cu astea 11 grade la final de mai, şi ce ţară-i asta cu aşa vânt, e cumva una în care e legalizat consumul de stupefiante?

Şi amu, că tot am adus vorba, ştiu că la toţi vă iese în buză să mă întrebaţi: şi? ce ai băgat, iarbă, haş, dildău, ciulama de ciuperci? Păi hai să vă zic eu ce am băgat: la final, am băgat o aroganţă cu Chinezu.

 
Ce trafic are chinezu pe blog


PS: Pentru cine nu ştie despre ce este vorba, daţi click aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. aviatorul Reply

  Poza scoate in evidenta latura ta de cameleon. In al doilea rand aveti mare nevoie de un retroproiector. Parerea mea.

 2. Ion a lu' Ion Reply

  Pai no, cand citesc vrun blog fain zic: ui ce fain gande’ asta.. Dupaia apare un articol ca nuca-parete: ui ce fain l-or cumparat si p-asta, un dram de opinie o avut si p-aia o vandut-o, pa & pusi. (nu e cazul tau 😀 ) – btw. cum fuse la RMGC ?

 3. Groparu Reply

  @ Ion a lu’ Ion: mai greu cu cumparatul opiniilor, a mea, cel putin, costa enorm si nimeni nu arunca atatia bani intr-un blog.
  A fost fain la prezentarea RMGC, inca asteptam ca Alburnus Maior sa-mi raspunda la mailul in care ii invitam sa isi prezinte punctul de vedere. Abia apoi vom putea avea o parere cat de cat avizata. Si abia apoi voi putea publica concluziile.

 4. Dan Ciulea Reply

  ba, io am zis, ca din poza, reiese clar, ca tu esti singuru’ care munceste … restu se hilizesc la filmulete pe youtube

 5. RBoy Reply

  Cumpăr blog groparu.ro. Ofer 10,000 Euroi + 21 de bonuri de masă de pe anu trecut. 😉

 6. mimiblonda Reply

  Ptiu, da fain esti! La asorteu cu fata de masa, sosetute cu ceva model pe ele, atitudine,…nici Huidu nu miroase pe langa tine!

 7. poporul revolutionar Reply

  bah, ce inteligenti suntei voi bah, manca-v-ar tata

 8. dezbracatu Reply

  imi place ca ti-i pus la camasa adidasi negrii cu ciorapi albi. nevasta te-a vazut cand ai plecat de acasa sau ai plecat pe furis?

 9. Groparu Reply

  @dezbracatu: Oamenii ca mine nu au nevoie sa faca un fashion statement pentru a dovedi ceva, ma.
  Plus ca-s deja insurat, deci nu mai e nevoie sa ma imbrac asortat sau sa fac duş.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *