Dar ce najpa e aici la voi, în România!

Boooon.

Joi, după o zi infernală la muncă, cu şedinţe şi reproşuri, ajunge Groparele în aeroportul de la Cluj cu bagajul făcut foarte în grabă, pentru că cu o noapte înainte avusesem o cumetrie cu Tudor şi cu un purcoi de bloggeri.

Uitai să vă zic că de la Cluj la Bucureşti, de unde plecam la Amsterdam, am mers cu avionul, nu cu trenul. Faza o fost ceva de genul:

Marta, mămica Revistei Biz (aprigă muiere, BTW!): Bă Gropare, vii la Amsterdam? Plecarea e din Bucureşti.
Groparu, adică eu): Apăi,… vin! Da’ vezi că vin cu avionu’ de la Cluj, că uite, mi-o crescut cotaţia, mă cheamă lumea la Amsterdam, nu-mi mai suferă cu CFR-ul, ce, suntem studenţi, Doamne fereşte?

Aşadar, ajung cu greu cu o oră înainte de plecarea spre Bucureşti în aeroportul-internaţional-consiliul-judeţean-alin-tişe-de-la-cluj. Unde las pălinca pentru drum în bagajul de cală (nici măcar la budă nu plec fără ea!), apoi sunt pipăit de nişte bărbaţi bine în uniforme pentru că-mi tot ţiuia capul când treceam printr-o poartă stelară, şi în cele din urmă sistemul mă scuipă într-o sală unde aşteptam avionul şi era înghesuială ca-ntr-o baterie de găini.

Şi rotindu-mi privirea să văd dacă nu cumva nu cunosc pe nimeni, ca să nu-mi aud dupa aia vorbe că de când plec la Amsterdam mi-o crescut cotaţia şi-s tot cu nasul pe sus, îi văd pe ei.

Stăpânii lumii.

Băi frate, parcă erau la Zidul Pângerii! Stăteau cu cărţile de rugăciuni în mână şi bolboroseau ca vulcanii noroioşi şi se tot înclinau şi iar bolboroseau!

Discret, dar foarte discret, scot telefonul şi mă fac că scriu un SMS. Şi jbeng, trag o poză cu unul dintre ei. Discret, fără blitz, fără sonor, ca atunci când faci poză la un chiloţel la Costineşti.

Şi trag una cu celălalt.

Şi apoi dintr-o dată mă întorc cu spatele şi mă retrag în celălalt capăt al aeroportului, că aşa am fugit de acolo că era să mă aresteze!

Păi ştiţi de ce?

Păi evreul avea în mână cartea aia a lor, Tora-Tora-Tora sau cum i-o zice.

Şi în cealaltă mână mai avea ceva: telefonul mobil. Cu care filma tot ce mişca în aeroport.

Şi am fugit repede de acolo! Păi dacă mă filma şi mă vedeam mai apoi cu moaca pe un blog de evreu?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 25 comments

 1. Matei Reply

  Am inteles, fugeai ca un pagan de ei. :mrgreen: Si totusi, cum fu in Amsterdam? Sper ca n-ai alergat de/dupa evrei tot sejurul…

 2. rundown Reply

  ba astia pe DC te-au trecut in blogroll Nemernicul :)))))

 3. ba_laura Reply

  gropare, tu nu te-ai prins ca ai pozat de fapt nişte terorişti arabi deghizati? te-ai emotionat si inhibat in mod inutil, trebuia să te duci sa-i tragi de barbă şi sa-i demaşi, ca precis era un falş … acuma rău-i facut si precis o sa ne fure avioanele din aeroport, c-or să stie tăte cele dac-or filmat cum or vrut ei 😯

 4. marius Reply

  si nu mirosea dupa barbile alea a lor? ca eu asa am auzit, ca altii care au calatorit in avion cu semeni de-ai lor au trebuit sa deschida hublourile de la avion

 5. Anonymous Reply

  si ce aveau inbagaje?!! Ceva diamante? 😯
  Evrei hasidici+bagaje mari=girl’s best friend

 6. RBoy Reply

  Nu există blog de evreu. S-a încercat ceva amu-s mulți ani, da nu le-o ieșit. Se chema BIBLIA.

 7. paulyluca Reply

  Circula o anumita poza pe net in care apare gasca de la Amsterdam in avion. Nu am putut sa nu remarc ca, in acea poza, un anumit blogger roman – nu dam nume ca sa nu facem reclama – medita adanc, cu ochii inchisi. Sau tocmai terminase de beut sticla de palinca 🙂 :).

 8. Solomonar Reply

  Dar ce e cu fetzele alea suspecte pe ei??? Serios, au expresii cel putin ciudate. Oare de la Tora-Bora aia li s-o trage? Nu de alta, da` nu vreau sa dau prin teorii ale constipatiei. Auzi… esti sigur ca e bine ca i-ai pus pe-aci? Zic si io…
  PS: nu-s antisemit (???), da` cand vad mai mult de un evreu adunat la un loc mi s-aprinde oarece beculet.

 9. Tudor Reply

  Erau de la “Batrani si nelinistiti”.Groparule, sa te uiti pe Prima cand revii in tara. 😯

 10. Nothingforsale Reply

  Ești pe “caseta” … Te-a filmat! Nu mai scapi 😎 sti vorba ceia din popor ” U can run, but U can hide” ! Succes

 11. Cristi Reply

  E clar, ai fost bagat in baza de date a Mossadului. Probabil la posesor de arme de distrugere in masa ( palinca). :mrgreen:

 12. Groparu Reply

  @ Solomonar: “nu sunt antisemit, numa’ sa nu se mute vreun evreu la mine pe strada sau sa vrea sa se insoare cu fiica-mea!”
  Ase-i?;))

 13. Solomonar Reply

  @Groparu, nu-i chiar asa tragic, ca eram la un pas sa ma insor c-o evreica si inca de la mama ei, din Tel Aviv! 😀 Da` ramane intre noi.
  PS: tac`su n-avea nici perciuni, nici palarie… da` pur si simplu n-o fo` sa fie:D

 14. Mari Reply

  Marius, asa e put de nu ai aer. Sunt de groaza si isi aduc si mancarea lor in avion, care pute si mai tare. Camasile alea albe sunt un gri jegos. Gem aeropoartele de ei ca umbla in haita 🙂 Astia sunt evrei ortodocsi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *