Dupa ce – cum zicea un clasic in viatza – s-a ajuns la vanzarea Basarabiei, un nenea foarte dezolat si ranit in amorul sau (propriu) s-a hotarat sa isi vanda pe e-bay DRAGOSTEA. Exact. DRAGOSTEA. Nush daca fac bine ca scriu cu majuscule mari, finca nush cati centimetri are dragostea lu’ nenea (de parca marimea ar mai conta, Doamne, iarta-ma, dupa tot arsenalu’ ala de jucarioare sexuale nucleare disponibile pe piatza, ca poti linistit sa te uiti la meci in timp ce iubita ta face dragoste cu tine!) Oricum, licitatiunea s-a incheiat fara ca cineva sa ii ofere mai mult de 99 eurocenti, inainte ca e-bay sa opreasca licitatia.

Amu, m-am hotarat sa imi fac si eu cont pe e-bay, si sa imi vand ura. Da. URA. Si asta o pot scrie cu majuscule mari, pentru ca de asta pot sa va zic cu manutza pe inimioara: E MARE, FRATILOR, SI GROASA. Tot timpul am zis despre mine ca sunt o persoana care poate iubi gros si lung – in consecinta pot si uri gros si lung. Ce uraste Groparu?

– cozile la banca, cand unei fashnetze care are si impertinentza de a nu fi bunoaca ii trebuie 20 minute pentru a completa un formular persoanei dinaintea ta;

– pe tanti de la cUrPC care iti zice, nonsalanta, ca “nu ni se renteaza sa facem promotie cu abonament pe mai putin de 12 luni” – nu inke, draga mea, ‘r-atz ai dreq de monopolisti, da’ de-abia astept momentul in care voi zice “Corporatii din toata lumea, pupati-ma in chestia aia care seamana cu o gura maro de lipitoare, atata numa ca n-are dinti!”

– pe ratucii de orice culoare, cu orice fel de geaca neagra de piele. Fara discriminare. Pe autobuzele pe care isi desfasoara activitatea. Pe batranele care ma pipaie in troleu.

– pe fatza aia lunga si urata care se uita la mine cu uimire dimineatza din oglinda, cine dreq e uratu ala nebarbierit???

– pe aia care prind mai mult peste decat mine, cand merg la pescuit;

– pe salariul meu, ca nu naste pui vii mai mari ca el, vine o data pe luna si nici nu primeste mosteniri;

Pret de inceput de licitatie – un milion de coco. Moca. Dai un milion si unu si e a ta!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

  1. Anda Reply

    Eu ii urasc p-aia care prind mai mult peste ca mine, cand merg la cules de ciresi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *