…dar Gropărelul mi-a ascuns mouse-ul meu (wireless, primit de la colegi de ziua mea) într-una din cele trei cutii de jucării ale sale, şi nu mă pot apuca să răscolesc pe acolo pentru că îl trezesc şi apoi face numai “UAAAAAAA, UAAAAAAAA, UAAAAA” până la 3 dimineaţa, şi eu iar voi fi zombie şi cu ochii înfundaţi a doua zi.

Păcat! Chiar aveam o postare faină.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 39 comments

 1. Grig Reply

  Şoricelul fără fir nu-i o investiţie bună cu copil mai mic de 4 anişori în casă. Ai să faci colecţie de muştiucuri de băgat în USB pentru ei iar până la urmă tot şoricei cu fir ai să foloseşti

 2. Buha Neagra Reply

  Nu te scoate, Gropare, ca ai fecior. Daca aveai prunca puteai zice ca e “pisi” si umbla dupa mouse, dar cu Groparelu` nu ne convingi.

 3. Nea Costache Reply

  E musai acum sa cumperi altul! Cred ca micutul Groparel si-a propus sa devina blogger si incet-incet cauta sa-si stranga componente de un calculator!
  Nepotelul meu de un an si jumatate care plange ca tati sa-l ia-n brate la PS pentru a-si vedea clipurile preferate, a observat ca tati schimbase mouse-ul cu fir cu unul fara fir! A coborat de pe genunchi si a scos un siret de la un adidas, incercand apoi sa-l ataseze la mouse-ul Wirless! Copilasii din ziua de azi sunt mult mai inteligenti decat au fost parintii lor la varsta asta!

 4. gura casca Reply

  `traiti! acu` va cred! va cred ca sunteti pescar! daca nu erati pescar,nu o bagati pe asta de la urma :“Păcat! Chiar aveam o postare faină.“e sora cu aia: cel mai mare peste pe care era sa-l prind …l-am scapat! 😀

 5. timan Reply

  Ți l-o fi pus gropăreasa pe blat. Fii atent măcar cu copilul…E la pensie? Nu-l angajezi la Fitch….văd că se pricepe la evaluări de țări…mai bine ca boc și băsescu…

 6. Hypher Reply

  Mah Gropare, nu mai da vina pe ăla micu! Mai bine zi adevarul. Nu-i asa ca de fapt era pe blatul din bucătărie, hmmm, printre mulinetele tale, la ultima curatenie? Hai, fii cinstit, nu te da nevinovat! 😉

  Si apoi, trebuie sa recunoastem si sa apreciem tactul tau de bărbat insurat cu copchil, om responsabil si cu mintea acasă, ce musai vrea si păstrează pacea in familie, n’cest pat mon cher? Ce sa facă Groparelul doar cu un Maus? Si mai ales din ăla fără fir? Dumniezaule, la ce tertipuri recurgi… Pune mana si scrie, sa îmi umpli ziua de bunavoie, mie si multor alţi mii de cetitori. Nu mai umbla cu “șoarî văpsitî”!

  Spor maxim…

 7. Anonymous Reply

  Dupa ce i s-a spus ca a intinerit foloseste aceleasi scuze subtiri, gen Mi-a mancat cainele tema 😈

 8. ano Reply

  Stai putin. La ce iti trebe mouse!?
  foloseste: TAB, CTRL+TAB, ALT+F4, ALT+TAB si.. iEnter

 9. tac'su Reply

  Domnu’ Gropareanu, io zic ca nici asa nu-i rau. Cel putin mi-am pus imaginatia la treaba si mi-am imaginat articolul pe care vroiai sa-l scrii. 😉
  Misto!

 10. PorcMisogin Reply

  Gropare, da soarecu vechi (pe care-l aveai inainte de a-l primi pe asta cadaou) undei? Tot la ala micu’? Hai, recunoaste ca n-ai chef sa scrii….app….mi-ni postarea asta cum ai scris-o fara mouse??

 11. Konskriptor Reply

  Haoleo domnu’, sa ne lasati-ne cu harfe d-astea , ca noi cetitorii e mai destepti . Deci ma-ntelegi, la munca mo, nu ne mai lua pe noi cu ieftineluri. 😆

 12. Anonymous Reply

  😆 A naibii șuarec!
  Pun pariu ca Gropărelu ni nu l-o atins, s-o ascuns el singur, de trandav-greieruș, ce e.

 13. Cami G. Reply

  😆 A naibii șuarec!
  Pun pariu ca Groparelu ni nu l-o atins. S-o ascuns el singur, de trandav-greieruș, care este. 😀

 14. Cami G. Reply

  Gropareeee, ștege anonymusu dă deasupra mea, ca nu-s io. (a naibii sa fie ăla care recunoaște!) :mrgreen: Gata, l-am sters.

 15. CJ-07-CFR Reply

  Gropare, e vorba de postarea în care ne anunțai că te pregătești să-ți mai faci un blog, de 25 etaje, la ieșirea din Florești spre Cluj-Napoca?

 16. cruela de vila Reply

  si be) ai auzit de celebrul indemn:” suna un prieten”? sunt sigura ca daca chiar aveai chef de postat se gasea cineva sa te ajute cu tehnica!
  😉

 17. cruela de vila Reply

  pt maine ce ne-ai pregatit? incepe groparelu furtu’ tastelor?buca’ cu buca’? :mrgreen:
  sau acat al curentului cu care mere sculele groparesti? :mrgreen:

 18. marian Reply

  A fost secret santa la mine in corporatia in care lucrez. Un coleg a dat bani multi sa cumpere un cadou altui coleg si el a primit un mouse PAD! Ceilalati colegi rautaciosi i-au ascuns pad-ul omului!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *