Adi Hădean nu a stat cu mâinile în sân, ci şi-a scuipat în palme şi, înainte să apuce careva să spună “ouă cu parmezan şi cu marmeladă de nuci cocos umplute cu costiţe cu fiţe”, a pus la cale următoarele:

1. O expoziţie foto foarte personală, cu locuri vizitate de el şi privite printr-un obiectiv de cameră foto în timp ce apăsa, cu mare băgare de seamă, ţumburuşul. Cine îl ştie pe Hădean ştie că, atunci când nu găteşte, face poze la mâncare şi la locuri la care se uită în timp ce apasă, cu mare băgare de seamă, ţumburuşul. Aşadar, lumea văzută de Adi Hădean – vernisajul pe 6 iunie, ora 18:00, la Turnul Croitorilor, expoziţie vizitabilă între zilele de 2 și 12 iunie, în cadrul Zilelor Clujului. Detalii – aici. Sau mai jos.

PS: Nu haliţi pozele!

2. Ce mai face Hădean atunci când nu găteşte, nu face poze şi nu face nici vernisaje de expoziţii? Ei bine… ţineţi-vă bine.

(cine-a zis că slăbeşte la Gimmy – stai jos, 4! deşi e adevărat)

Deci Adi Hădean s-a gândit că e cazul să bată un record mondial la Cluj. Recte să facă a mai lungă frigăruie din istoria planetei noastre, înainte să vină asteroidul. Sau poate tocmai ca să-l alunge, să le arate asteroizilor că dacă putem face frigăruie din carnea de pui, să-şi dea seama ce şiş kebap am face din ei.

Ca să punctăm definitiv: Pui Fericiți de la Agricola Bacău, furnizori totodată şi de cârnați și kaiser + ceapă de la Pericei, capitala mondială a cepei (record omologat de Guinness pentru cea mai lungă cunună de ceapă) + inox și fierătanii de la CSI România și Italinox + cărămizi pentru vatră şi alte zidării cuptoristice de la bauMax = FRIGĂRUIA GIGANT DE VREO 7 TONE de pe 28 mai, Cluj-Napoca. Dacă poate scăpa careva firmă corporatistă şi niscai bănuţi ca sponsorizare, tare bine ar prinde!

Update: Afiş făcut de Zaineasca, care şi-o gresit numele pe afiş.

Participanţi:

Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, Ruben Kislaki, Anda Călinici, Dan Ciulea, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban GourmetCristian Gog, Sanda, Mironeasca, Adriana, Mihaela, Alex Bartiș, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robert, Maria Eftimie, Andrei Palatkas, Vlad ilariantu‘, Doru Pușcaș, LaideePurpl, Alma, Zăineasca, Psaico.

Doamne-ajută, aş zice eu! Să cronţăne puii fericiţi în dinţi şi să se lupte pensionarii să stea civilizaţi la coadă.

3. Despre weekendul la Piatra Secuiului la care tot Hădean va fi tartor în iunie v-oi zice când a fi vremea, deci postarea asta ar trebui să se numească Adrian Hădeanu Minune 2 în 1 plus un teaser.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Oana Reply

  Aoleu, tre’ sa vin la Cluj, clar! Asta era semnu’ pe care-l asteptam 😆 .

 2. tac'su Reply

  acuma iertare, dar banuiesc ca dupa ce si-o scuipat in palme, s-o spalat pa maini si dup-aceia s-o apucat de bucatarit. 😈
  azi am fost in Cluuuj cateva ore, cu problem de sanatacos la mama mea, dar tare-as mai merge sa halesc si din frigaruie. Va doresc succesuri si s-ajungeti in cartea recordurilor!

 3. dorina Reply

  de ce e necesar ca in Cluj/Romania cea mai cea frigaruie din lume?
  nu pricep.

 4. Groparu Reply

  @ dorina: nu este necesar, se face de placere.
  Si pentru a aduce un plus de notorietate locului.
  Si pentru a face ceva, nu pentru a sta cu ochii beliti pe bloguri toata ziua!

 5. dorina Reply

  cred ca ti-ai dat seama ca numa din invidie am spus asta…
  ca se face la cluj si nu la bucu

 6. Groparu Reply

  @ dorinaL las’ ca pe urmatoarea o facem de la Cluj pan’ la Bucuresti. La cum se misca autostrazile, avem mai multe sanse sa ajungem la Bucale mai repede daca ne apucam de rontait la friptura, nu pe şosauă…

 7. dorina Reply

  ca bine zici! da ma gandesc ca pana atunci ies io la pensie si ma mut inapoi in Ardeal.
  pe de alta parte, daca astia fac sosaua ai suspendata, cum se lauda, si o prelungesc pana la Cluj, io zic numa sa-i dati drumu, ca de la munte la ses vine ea singurica…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *