Continuare de aici: așadar, m-a sunat prietenul meu cel mai bun ”Celălalt Polițai Turda”, așa cum l-am trecut în agenda telefonului, să-mi ceară filmarea originală, sau una la rezoluție mai mare, ca să verifice spusele șoferului.

Care șofer zice că nu el a fost la volan, ci doamna.

Doamna care, în filmare, apare lângă șofer. Plus că, la un moment dat, își ține laba peste volan, așa cum nu am văzut niciodată o femeie să facă.

Cum ar veni, și idiot criminal, și laș.

PS: Cea mai faină treabă e că adresa la care am trimis filmarea needitată este (țineți-vă bine) autostradaa3 punct turda bors la cj punct politia romana punct ro.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Nemulțumitu' Reply

  Ceea ce se întâmplă acum, nu numai în circulație ci la nivel de absolut tot, în viața de zi cu zi, faptul că suntem inundați de mârlănie, nesimțire, tupeu, jeg, non valoare și ce mai vreți să adăugați, este consecința anilor în care s-a ajuns cu învățământul la nivel de genunchiul broaștei. Este rezultatul faptului că în școala primară nu ai educție civică, nu ai educație financiară, da, educție financiară, pentru ca orice copil să știe “valoarea” unui leu. Nu avem legi simple și clare, deși geme parlamentul de juriști,e drept, făcuți la apelul bocancilor. Sunt convins că daca individul ăsta ar fi știut că riscă suspendarea permisului pe 5 ani și amendă de ar fi trebuit să-și vândă casa ori să facă credit la bancă, n-ar fi îndrăznit să meargă nici doi metri pe contrasens.
  Este o iluzie că mârlănia se combate cu indulgență și toleranță. Nu tată! Amendă să te usture c*ru și s-o ții minte toată viața. Eventual s-o povestești și nepoților.

  • andu yy Reply

   da da da
   nici2 milimetri care 2 metri n-ar fi îndrăznit.
   educați in scădere iar mârlania în creștere.
   M-am dus la un bricolaj si am cerut la oamenii de pe raion un burghiu de 0.5 .
   Si unul din ei mă întreabă: – 0.5 lungime?

 2. Attila Reply

  Gropare, tu circuli în fiecare zi prin Cluj. În mod sigur ai văzut grămada de camere puse la fiecare intersecție, de ani de zile. Ce zici, ar avea un efect potolitor dacă acele camere (care acum sunt sub controlul Poliției Locale, deci inutil), ar începe să genereze amenzi?

  Plm, nici măcar nu e vorba de dotări, infrastructură, etc. Doar de voință, lipsă. De coaie, românește vorbind.

  • Pricinosu' Reply

   Atty, pai despre boase (cojones) e vorba aici.
   Daca pui in functiune camerele alea de supraveghere si incepi sa dai amenzi pe seama filmarilor, ce te faci cand surprinzi ‘in offside’ pe nievasta lui Boc, sau pe beizadeaua vreunui deputat sau sanator?

   • Attila

    Păi sunt în funcțiune – doar că materialul se consultă doar în cazuri de accident, infracțiuni, etc. Să facem ordine în circulație? Neah. E mai simplu să interzicem, demolăm, amendăm la parcare. Doar nu am supăra alegătorii.

 3. Nemultumitiu' Reply

  Aoleu, am scris și eu civilizat și corect gramatical, fără probleme de sintaxă, cu dicție și accent iar când citesc pe telefon îmi apare de parcă e scris cu Google translate. Ce se întâmplă boss? :)))

 4. Raluca Reply

  Dar cum ati reușit sa îl filmați? Ca ma gandesc ca nu erati cu telefonul la indemana? Și nici nu v ati intors dupa el cred. 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *