Hai sa emigram in Comedica-haha…

Am emigrat. Si am vazut, si am invatzat.

Ca sa intri in tzara la Comedica trebe sa treci de o granitza cu vamesitze dragutze. Daca drumul spre iad e pavat cu bune intentii, drumul spre comedica e marginit de fete frumoase care distribuie pliante, ale caror fetze nu mi le mai amintesc finca 1. purtau minijupe; 2. aveau decoltee; 3. puhoiul in care inotam era prea puhoi si prea rapid; 4. eram cu prietena.

Sunt foarte surprinzător de multi cei care incearcă să intre în ţară la Comedica. Asa de multi, ca trebuie sa te inghesui. Partea nasoala e ca nu numai fete te inghesuie. Partea buna e ca nu te inghesuie pensionatele perverse din Ratuc.

Comedica are doi presedinti mai mult simultani decat concomitenti, care intra in si ies din scena pe rand. Presedinti sunt Iancu (ca in Avram Iancu Jianu) si Nicu (da, very funny, nu e nici Nicu de la ProTV si nici ala de facea armata la Sovata, se aude?). Tot ei sunt si tariceni fruntaşi la ei in oraş.

Pentru Comedica nu ai nevoie de viza de reşedinţă. Dar e recomandabil să vii supărat, ca să îţi treacă. Si să ai de grijă sa nu vii prea deştept. Adică se nu faci pe deşteptu’ cand preşedinţii vorbesc pe scenă. Aţi mai fost la teatru când deştepţi din sală se îngână cu oamenii depe scenă? Sigur că da, doar sunteţi în România. Aţi mai văzut cum deştepţii sunt ridiculizaţi, anihilaţi şi şterşi de omul de pe scenă? Sigur că da, doar suntem în România. Dar aţi mai văzut cum replicile anoste ale sălii sunt imediat culese, ca banuţii de pe fundul fântânii de o călugăriţă cu poalele suflecate, şi valorificate în replici de durut burta de râs, dar fără a insulta jignind auditoriul? Dacă nu aţi fost până acum la Comedica, nu cred.

Dacă vreodată am să mă fac hoţ de buzunare, am să pândesc stand-up comediile Comedica precum doreşte căprioara apă dulce de izvor. Pentru că la ieşirea din ţara Comedica turiştii nu mai au alt gând in minte decât să împărtăşească unii cu alţii experienţa revelatorie. Şi dacă vrei, le poţi umbla prin buzunare şi le poţi chiar fura şi prietenele, că nu le mai pasă, finca prea bine s-au distrat.

Acesta este un advertorial, dar nu ar fi dacă nu aş menţiona ca Nicu, deşi e profesor de matematică, este disponibil acum şi în varianta zilnică pe 94.5 Fm în fiecare dimineaţă, la echipa de distracţie de pe Radio Transilvania. Iar acum voi fi dat în judecată că am folosit numele Comedica fără licenţă şi probabil voi fi amendat cu o bere. Ce nu ştIu ei însă e că – dacă va fi să fie aşa – berea va fi de post. De post de alcool, nu de post coit.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *