La asta…:

18 Martie 2007, Un pensionar
TUTUROR, CARE NU INCAP DE PENSIONARI PE MIJLOACELE DE TRANSPORT: Cei, care in frunte cu dl. primar au acordat pensionarilor gratuitatea de calatorie, au avut in vedere: – majoritatea pensionarilor nu au nici jumatatea pensiei de 10 mil. (suma stabilita probabil arbitrar) – din pensiile mici o buna parte se cheltuie pe medicamente – majoritatea pensionarilor sufera de diferite boli reumatice, ce face imposibila deplasarea pe jos pe distante mai mari -daca la ore de varf sunt si cativa pensionari in mijloacele de transport, ei probabil se duc la policlinici, spitale, etc. IN CONSECINTA SPER, CA DOMNUL PRIMAR BOC EMIL SA NU ASCULTE DE BAZACONIILE LUI GROPARU SI DE COMENTARIILE PLINE DE INVIDIE SI RAUTATE A CELORLALTI ! NU UITATI, SI VOUA VA VINE RANDUL ! DORESC, CA ATUNCI SA NU AVETI NEVOIE DE ABONAMENT GRATUIT !

…am scris asta…:

Stimate domnule pensionar,

Am si eu acasa doi pensonari. Reumatici, dar plimbareti, si nu pe autobuze. Si cu pensie mica. Si daca cititi cu atentie postarea mea, am spus in dulcele stil clasic ca “Nu sunt pentru renuntarea la gratuitatea acordata pensionarilor”. Si sunt constient ca dl. Boc nu va renunta la gratuitate, pentru ca reprezetati un capital politic mult prea important pentru domnia sa; si – mai mult – deoarece o consider o masura oarecum binevenita in conditiile in care pensiile celor care nu au fost militari, politisti sau procurori sunt infime.

Ce ma deranjeaza e ca (repet)
1. NU SE SUPLIMENTEAZA NUMARUL DE AUTOBUZE, asta in conditiile in care la ore de varf imi balacesc narile in mirosurile intregului Manastur inghesuit in 3 trolee venite din sfert in sfert de ora, Manastur care nu vrea tot timpul sa consume mai mult de un metru cub de apa pe trimestru; si platim cele mai scumpe abonamente din Romania!
2. Pensionarii care circula sunt cu precadere oameni vioi, guralivi, si care par a fi sanatosi ca un om de 40 de ani.
3. Nu ma pot abtine sa nu observ o lipsa de disciplina bovina tipica acelor cozi la carne de pe vremea cand dumneavoastra aveati varsta mea. Nimeni nu va vrea locul, nimeni nu va vrea scaunul, nimeni nu vrea sa va imbranceasca. Credeti-ma pe cuvant.

Sper ca acum m-am facut mai bine inteles, domnule pensionar anonim. Si va doresc – sincer! – multa sanatate! Si o pensie care sa va ajute sa nu aveti nevoie de abonament gratuit. Semnat: Groparu, BAZACONITORUL.

…dupa ce aparuse asta.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *