1. Un programator din Cluj are cancer: siteFacebook (pe Facebook aveți și detalii cu donațiile)

2. Dorinel (am mai scris despre el) vrea să vadă, bietul de el.

3. Stefania Dumitrascu (3 ani? 4 ani? ceva de genul) are scleroză esofagiană și poate fi operată la o clinică din Germania site  |  Facebook  |  TV. Are nevoie de 22.000 de euro.

4. Mihăiță Iordache (copilul care nu are voie să plângă) are o boală rară și gravă – pseudo obstrucție intestinală cronică, are nevoie de o sumă mare pentru investigații la spitalul din Londra site  |  Facebook  |  presă  |  târg caritabil în Cluj mâine. Are nevoie de 53.000 de euro, din care a strâns cam 12.000.

5. George. Cu video, un caz sfâșietor. Un tânăr din Costinești care nu își poate folosi membrele și își dorește un cărucior care costă cam 2000 de euro.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. alioja Reply

  si Groparu are nevoie de o tema noua

  majestate, cand o sa imi bucuri pupila cu alta tema? ca asta e frustranta maxim…

 2. RAIDER Reply

  N-am sa fiu maine in parcare la Cora Gropare, da`…sa speram c-o sa fie bine macar intr-un caz.
  Tu te duci?

 3. Romeo Milea Reply

  Buna ziua!

  Imi cer scuze ca va deranjez pe aceasta cale. Am o mare rugaminte la dumneavoastra.

  Va rog sa impartasiti şi sa reblogati cazul meu medical daca este posibil (http://romeomilea.wordpress.com/2013/09/11/scrisoare-deschisa/).

  Va rog sa ma ajutati sa am sansa de a fi supus la analize si sa fiu tratat de Prof. Dr. John Ionescu la clinica speciala din Neukirchen, Germania şi de a opri cosmarul meu chimic la nivelul capului cauzat de sindromul neurasteniform şi de rozacee. Am nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge in Germania. Facand cazul meu cunoscut poate mesajul meu va ajunge la oameni cu suflet.

  Eu nu sunt capabil de a gestiona ceea ce mi se întampla şi am nevoie de ajutorul Prof. Dr. John Ionescu.

  Va multumesc foarte mult pentru intelegere si sprijinul de nepretuit.

  Va rog sa nu ezitati sa ma contactati daca exista o întrebare.

  Cu stima,

  Romeo Milea
  Constanta, România

 4. Placinta Vlad Reply

  Buna seara! Tin sa va deranjez pentru cateva momente venind cu rugamintea la d-voastra de a ne promova magazinul online deschis in scop caritabil, singurul de acest gen din Romania cu produse pentru copii si bebelasi http://www.salveazaoinima.ro/ Cum doriti d-voastra in blogroll sau logo cu trimitere ca tre magazin, iar noi la randul nostru va punem logo pe magazin pe pagina sustinatori si pe pagina http://salveazaoinima.wordpress.com/ Va multumim anticipat! Va rugam sa ne lasati un raspuns pe adresa de e-mail: salveazaoinima@gmail.com

 5. Costescu Petru Reply

  Costescu Petru Ilie
  1-Feb-2014 11:51
  Buna ziua eu ma numesc Petru am 14 ani bolnav de leucemie , am nevoie de 15000 de euro pentru a ma opera in Austria bani pe care eu si parinti mei nu ii avem , de aceea apelez la Dumneavoastra oameni cu inima care doriti sa imi oferiti sansa sa traiesc puteti dona in contul meu BRD in LEI in contul —RO50BRDE260SV34201772600 , VA multumesc pentru ca imi oferiti sansa sa traiesc , va multumesc

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *