…(Aldis, Cris Tim, Elit Cugir, Caroli, Fox, nu se știe; posibil la toate) și începe, furios ca un câine aflat de cealaltă parte a gardului:
– Alo, fabrica de salam?
– Da, vă rog.
– Băi fabrica de salam, dar cum e posibil așa ceva? Deci chiar nu mai aveți rușine chiar deloc?
– Dar ce s-a întâmplat, stimate domn?
– Cum adică ce s-a întâmplat? Deci m-am uitat pe eticheta salamului vostru și am văzut că conține numai 1% carne! Băi, dar cum vine asta? 1% carne? Restul – sare, praf de oase, sare, praf de șorici, sare, slănină, sare, polifosfați, bicarbonat, sare, condimente, sare, arome sintetice ”identic” naturale, sare, amidon, tocatură de oase, sare, tendoane, sare, pielițe, grăsime, sare urechi de porc, sare, mațe tocate,  sare, cianură de la Roșia Montana, sare, uraniu, sare, nisip, sare și chiar un chinez! Dar cum e posibil așa ceva? Ce salam e ăsta? Păi imediat vă dau în gât la Protecția Consumatorului!
– Vai, ne scuzați; a fost o scăpare din partea noastră, salamul nostru nu conține absolut nici un pic de carne. Vom reface eticheta și vom scoate orice referire la ea. Asta e, mai greșim și noi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Săndel Reply

  Eu cred că ai șanse mai mari să dai de carne în ăla de post, și-atunci să-i mulțumești lui Doamne-Doamne! Că șobolanul ăla n-a picat în malaxor dintr-o simplă întâmplare. :))

 2. IsusHristos Reply

  asta e unul dintre cele mai jalnice incercari de banc din toate timpurile

 3. Cristi Reply

  Auzi Gropare, da’ cetateanul asta din ce crede ca sunt facuti soarecii? Aud?

 4. Cristian Florea Reply

  Asta-mi aminteşte de cazul ăla din SUA în care un cetăţean a dat în judecată McDonald’s pentru că a mâncat McFishy (sau cum s-o numi) şi cică i s-a făcut rău şi a ajuns la spital din cauza peştelui.

  McDonlad’s a câştigat procesul demonstrând că McFishy n-are niciun gram de peşte în compoziţie. :))

 5. Fuck'em all Reply

  Si se duce saracul taran sa isi vinda marfa la piata si acolo da-i cu avizu’ sanitar, da-i cu inchirierea, o spaga 2 si deja iese in pierdere. Creste pretul ca na, sa mai ia si el la nepoti un caiet, un tenis..dar romanul, afacerist mare, se duce la supermarketul de langa, ia carnat de Franta cu eticheta colorata, cu 5 lei mai scump, 134% carne, ca asa scrie pe eticheta, si aia nu minte (la fel ca Pro Tv) si se bucura de mancarea exclusivista cu 134% carne.

 6. Bula Reply

  Pe strada, un copil de gradinita a vrut sa dea o buca pisicii de alaturi. Pisica a mirosit Hamburgeru si a luat-o la sanatoasa.

  Am vrut sa frig niste mici, dar mustarul era pe gatate. M-am dus la magazinul de alaturi, unde oferta a fost mare: 6 (sase) sortimente de mustar, de la producatori diferiti, fiecare avand ca “ingredient” indispensabil: guma. Poate reciclata.
  🙄

 7. George S. Reply

  Tot legat de compoziție, producătorii pringles au primit excepție de la o taxă pe chips-uri de cartofi în UK fiindcă au demonstrat că produsul are în compoziție mai puțin de 50% cartofi.
  Restul e amidon, emulsificatori, făini, toate făcute pastă și apoi gătite în formă de chips.
  Poftă bună!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *