Da, e pe bune.

Să începem cu începutul. Aşadar, o gaşcă de olandeji cumsecazi vă oferă următoarele:

– 15.000 de euro pentru 8% din viitorul start-up
– 3 luni de training la Amsterdam, în care vă mijlocesc întâlniri cu experţi din domeniul în care vreţi să porniţi afacerea (dacă nu sunt de ajuns, puteţi prelungi sejurul cu încă 100 de zile peste vară)
– 25 de zile în Statele Unite, pentru a vă întâlni cu mentori şi investitori.

Programul de înscrieri a început anul trecut şi se termină pe 31 ianuarie 2012. Aşa că daţi-i bice cu proiectul! Informaţii găsiţi aici, pe site-ul lor. Dacă zăboviţi o vreme acolo, veţi afla tot ce trebuie să ştiţi. Pls RT şi share pe Feizbuc! Dacă nu ne-au primit în Schengen, măcar să le luăm banii şi să-i aducem acasă.

Şi acum să vă aud: în România nu ai nici o şansă să faci nimic cu clasa asta politică care nu îţi oferă nici o şansă. Este?

A mai scris si Pery Bery.

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. zaqk Reply

  In Romania clasa politica, indiferent de culoare, este pusa pe capatuiala. Totusi, sunt multi care si-au facut afaceri si le merge, chiar daca sunt pusi in jug de stat. Concluzia: este in puterea individului sa reuseasca, indiferent de greutati!

 2. Dan Olteanu Reply

  Foarte interesant, adevarul ca e super cool sa primesti finantare, dar e muuuult mai important si util programul de internship. Merita de aplicat. Hai bajetii, stati cuminti aliniati pe doua randuri. Bafta !

 3. daniel rus Reply

  daca stiti pe cineva dornic sa investeasca in domeniul cosmeticelor sau a serviciilor de telefonie, sa-i dati numarul meu. am eu doua idei 😉

 4. Groparu Reply

  @ ccd: nu:) nu scrie nicaieri asta. Cel mai bine, citeste ce scrie pe site-ul lor si vezi acolo ce si cum.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *