Peste un milion de clujeni şi câţiva cetăţeni din provincie au dat Like paginii Lidl România de pe Facebook. Aveţi mai jos nişte poze cu frumoasele animatoare ale Andreei Bălan, care în seara asta a fost liberă prin Cluj. Nu am pus poze cu Măruţă, că mi se reflecta soarele în chelia lui deasă şi-mi strica ISO la cameră şi poate-mi provoca şi leziuni ireversibile la senzor (dragi minori, acoperiţi-vă ochii cu mousepad-ul).

IMG_3439 IMG_3441  IMG_3388  IMG_3399 IMG_3404 IMG_3429 IMG_3432

Nu comentez de ce Smiley a ales să cânte cover după Prince o piesă destul de nepotrivită audienţei sale, a cărei medie de vârstă bate pe la 10-12 ani (ştiţi piesa aia cu Sexy M0therfucker? No, aia o cântat-o). Iar la Andra eram prea departe de scenă ca să-mi bată zoom-ul până acolo (aşa cum ziceam pe Twitter, la un moment dat Măruţă striga că cine vrea un tricou cu Andra, da’ n-ar fi zis, mă, n-ar fi zis că cine vrea o Andra fără tricou).

Cert este că, pentru un eveniment făcut în plină lună august, platoul Sălii Sporturilor a fost cam plinuţ. Cu cozi interminabile la berea Argus.

IMG_3444 IMG_3448IMG_3449

Aplicaţia interactivă prin intermediul căreia puteai fi afişat pe ecran în timpul concertului:

IMG_3393

Un panou afişa în timp real câte Like-uri mai primeşte pagina Lidl, şi la un moment dat am fotografiat 999666 de fani, şi am zis e clar, vine Anticristu’; dar, răpus de căldură, pesemne, Anticristu’ gâfâia la umbră cu o bere Argus în faţă, aşa că, în cele din urmă, Lidl România a făcut un milion de fani pe Facebook. Primul brand non-media.

1 milion (poză via Aroneţ)

Lidl, dragă, fii atent aici: dacă nu-mi faci un magazin şi-n Floreşti, la mine-n inima imperiului, să ştii că nievastă-mea o să mă certe non-stop (“Păi ce blogger eşti tu, ce influensăr? La Electrica am înţeles că nu ne dau curent gratis, apa o plătim în continuare, banca ne măreşte dobânda constant, da’ măcar un magazin mai acătării să faci şi tu p-acilea prin comună! Halal soţ blogger influensăr!“). No, ne băgăm? Vă dau la schimb un banner 125 x 125 pe două săptămâni, cer şi ofer seriozitate!

Aştept provincia!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. dudi Reply

  asa de mindru ii Lidlu vost?ca la Timisoara zici ca vinzatoarele au in meniu salata de lamiie cu otet 😛 👿 asa-s de amabile,lauti lidl-ul asta si fie la voi in Floresti,sa traiesti ,nici io nu mai mi-s nievasta,da nu mai imi permite virsta 👿

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ dudi: tipic utilizator de internet din Romania, nu facem reclamatie la locul “infractiunii”, dar ne plangem pe net! Pai treaba-i asta?

 3. domnite.ro Reply

  Eu sper sincer ca nu e vro magaria, sa cumper like uri sau asa ceva, in rest e de apreciat sa vezi un numar asa de mare atunci cand vine vorba de comert.
  Eu sunt de parere ca au facut o treaba mai buna decat a facut metru in atatia ani…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *