Voi ştiaţi că Daily Cotcodac a ieşit cel mai blog la Roblogfest?

Că io numa’ ieri am aflat!

După acest pseudo-banc nereuşit, lăsăm glumele pe seama adevăraţilor experţi în umor – cum sunt hair stiliştii, sudorii şi taximetriştii (“viaţă de umorist, ziua vesel, noaptea vesel, nicicând taximetrist”, aş spune eu); şi pe seama lui Julaev şi a echipei de zugravi pe net (deşi se face aburi, dom’le!) a domniei sale, care au luat aurul la olimpiadele pentru handi RoBlogFest. Ştiu, ştiu, sunt un pic ciudos pe ei, dar nu recunosc; fincă şi eu mi-aş fi dorit să ramportez premiul cel mare, da’ când am văzut că nu am deloc şanse am preferat să stau deoparte şi să comentez că e un concurs de cîcat şi că m-or furat arbitrii; plus că cotcodacii şi-au dorit, probabil, mai mult victoria decât Groparu, care la cât e de putoare nici să-şi mai dorească ceva pe sfânta lume nu mai are chef să asude. Deci campioni prin neprezentarea Groparelui, DailyCotcodac! (rafale de aplauze, trompete, se aude şi un pahar spart undeva în spate; portarul isi sufla mucii pe gazon, după care se scarpină la %¤(/ în văzul camerelor de luat vederi).

Şi aşa cum se cuvine unui adevărat campion, nici nu au trecut bine şase săptămâni de la eveniment, că a şi apărut primul interviu cu Julaev, mintea criminală din spatele multor texte umoristice pentru Arşinel şi Stela Popescu. Noul idol al tuturor (ni se şopteşte în cască că un blogger mai anonim, aşa, pre numele său Cabral, ar fi purtat o pancartă la decernarea premiilor pe care scria “Julică has bigger dick”), dumnezeul femeilor frumoase ca asta şi asta (apropos, votaţi-le! că nu le-am dat link acilea de-a moaca), constantinescul suprem rupe tăcerea într-o serie de dezvăluiri incendiare în care (în ceea ce mă priveşte) minte cu neruşinare despre Groparu, cum că aş fi blogger adevărat, ori toată lumea ştie că de fapt zilele astea eu sunt numai şi numai o durere enormă de măsea de minte. Interviu disponibil aici, în care dezvăluie că îşi doreşte să ajungă preşedinte, sau măcar bărbatul din spatele unuia.

Felicitări din inimă echipei, şi aştept mulţumiri că m-am tras pe cur să public la voi pe site, că alfel nu aţi mai fi pupat voi premiu anu’ ăsta! La final, o doză de “pe bune”: Sunteţi tari, mă, pîrcilor, eftimilor, vivilor, julikoilor, şendroilor şi restul, vă pup! Respecte, ţineţi-o tot aşa 🙂

25 lovituri, dă-i și tu!