Că io numa’ ieri am aflat!

După acest pseudo-banc nereuşit, lăsăm glumele pe seama adevăraţilor experţi în umor – cum sunt hair stiliştii, sudorii şi taximetriştii (“viaţă de umorist, ziua vesel, noaptea vesel, nicicând taximetrist”, aş spune eu); şi pe seama lui Julaev şi a echipei de zugravi pe net (deşi se face aburi, dom’le!) a domniei sale, care au luat aurul la olimpiadele pentru handi RoBlogFest. Ştiu, ştiu, sunt un pic ciudos pe ei, dar nu recunosc; fincă şi eu mi-aş fi dorit să ramportez premiul cel mare, da’ când am văzut că nu am deloc şanse am preferat să stau deoparte şi să comentez că e un concurs de cîcat şi că m-or furat arbitrii; plus că cotcodacii şi-au dorit, probabil, mai mult victoria decât Groparu, care la cât e de putoare nici să-şi mai dorească ceva pe sfânta lume nu mai are chef să asude. Deci campioni prin neprezentarea Groparelui, DailyCotcodac! (rafale de aplauze, trompete, se aude şi un pahar spart undeva în spate; portarul isi sufla mucii pe gazon, după care se scarpină la %¤(/ în văzul camerelor de luat vederi).

Şi aşa cum se cuvine unui adevărat campion, nici nu au trecut bine şase săptămâni de la eveniment, că a şi apărut primul interviu cu Julaev, mintea criminală din spatele multor texte umoristice pentru Arşinel şi Stela Popescu. Noul idol al tuturor (ni se şopteşte în cască că un blogger mai anonim, aşa, pre numele său Cabral, ar fi purtat o pancartă la decernarea premiilor pe care scria “Julică has bigger dick”), dumnezeul femeilor frumoase ca asta şi asta (apropos, votaţi-le! că nu le-am dat link acilea de-a moaca), constantinescul suprem rupe tăcerea într-o serie de dezvăluiri incendiare în care (în ceea ce mă priveşte) minte cu neruşinare despre Groparu, cum că aş fi blogger adevărat, ori toată lumea ştie că de fapt zilele astea eu sunt numai şi numai o durere enormă de măsea de minte. Interviu disponibil aici, în care dezvăluie că îşi doreşte să ajungă preşedinte, sau măcar bărbatul din spatele unuia.

Felicitări din inimă echipei, şi aştept mulţumiri că m-am tras pe cur să public la voi pe site, că alfel nu aţi mai fi pupat voi premiu anu’ ăsta! La final, o doză de “pe bune”: Sunteţi tari, mă, pîrcilor, eftimilor, vivilor, julikoilor, şendroilor şi restul, vă pup! Respecte, ţineţi-o tot aşa 🙂

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 25 comments

 1. Dan Ciulea Reply

  ba nu am stiut pana acum… dar daca tu zici…te-oi’ crede ca na’…ce draq oi face?
  Ce sa zic? … Felicitari si Bafta la anu’ :d

 2. julius Reply

  Ai incheiat ca la emisiunea “Genialii”. Voi astia din Cluj cand imbatriniti ajungeti toti ca Florin Piersic? 😀

 3. Ciprian Reply

  Bune alea din poze :)) Acu Julica ar trebui sa isi ia si el o asistenta si din cand in cand sa ne arate cate o poza nud cu ea. Sa vezi cum ii creste traficul. Mai ales dinspre Vaslui. :)) Ca noi am crezut ca astea tinere au disparut.

 4. Laura Reply

  Gropare, toate ca toate, da’ ia zi esti insurat? Ca asa zice Maria Sa Tiranu’ 😀 Sau pot sa ma pun la coada, ca poate mai am si io vre-o sansa ;;)

 5. Groparu Reply

  @ Julius: zi mersi ca nu am incheiat ca Funaru, mai unguraş mic dă Bucuresti!

  @ Laura: m-o ferit Dumnezo pan-amu!

  @ Alexandru: apai citeste-ma, si o sa afli!

 6. Ciupanezul Reply

  Stiam, felicitarile mele. Cat despre voturile acordate aci la fete, am zbarcit-o la prima. I-am dat 5. Credeam ca e maxim 🙁

 7. Miruna Reply

  I-am vazut pe la Roblogfest cum urcau mandri pe scena sa isi ia premiul . De fapt nu au luat unul singur ci chiar doua :))
  Las` tu la anu !

 8. Laura Reply

  @ politia blogurilor

  Mai, mai…e adevarat ca unde locuiesc e legal sa am si nevasta si amanta, dar sa dezvalui chiar asa totul in fata groparului… =))
  Sau crezi ca se-ncurca groparu’ cu bisexuale 😕 Da’ mai stii? Daca-mi iau nevasta si amanta in pat poate nu zice groparu nu, ca una tot va avea grija sa nu ramana descoperit 😀 Deci poate as fi o partida buna :))

 9. Fane Brutalu Reply

  Bă, fanilor, io dau 10 Euro, o sticlă de Balvenie (daţi pe google, alcooliştilor!) şi 4 prânzuri la Hădean, cui dezvăluie identitatea neferictei fiinţe de genul feminin la care tot se închină Groparu prin posturi.. Că urme de papuc de damă are pe frunte, de scris nu mai scrie ni’ca, zgarda i-a ajuns deja la carotidă, iar de Ţiganiadă nu mai zâce nici miau. Aştept ce şi cum, am pus coletul la păstrare pentru cine bagă informaţii veritabile.

 10. silavaracald Reply

  @Fane Brutalu
  Păi, nu te-ai prins încă! Nu-i una, ci doo, şi tocma dădu linc pe ele! Nu-i aşa că crapă pipota-n tine de ciudă? 👿

 11. Fane Brutalu Reply

  @silavaracald
  Bă, la informaţii din astea te trimitea Mossadul la mina de plumb, să scrii pe păreţi demonstraţia la teorema lui Fermat. Te arde maţu tare, nu, ai cătat pe google licoarea, hai?

 12. TheCreatrix Reply

  ba, aia cu “a castigat daily la blogrofest, felicitari” (dupa 1 luna de la premii) nu eu ti-am zis-o ieri?

  ca te si bat daca dai bance fara copirait.

  hai sa te pup.

 13. Laura Reply

  Politia, te rog, nuuu, nu te gandi la mine. Recunosc nu am condus fara carnet si nici bauta. Bine, o data o bericica mica, da’ in rest am fost cuminte, deci nu merita sa te gandesti la mine. Mai bine la groapru’ decat la politie 😥

  Gropare, ca bine zici! Ca de nu erai tu, nu dadeam io peste cotcodaci si peste imprimanta 😉

 14. Sibilla Reply

  Upomoci !!!
  Ajutăm zilele astea cu vreo postare ???
  Stă în putinţa noastră!

  O fapta buna…
  Sa fii OM, e lucru MARE!
  S-o ajutam pe Kassandra! Cu fiecare leu, euro, daruit din suflet, mai … Oameni ! Sa nu uitam nici de Radu, tot un pui de zambet ! Hai sa fim Oameni!!!
  FĂ TU MAI DEPARTE
  Primiţi bulgărele de zăpadă şi daţi-l mai departe! Faceţi măcar o faptă bună pe zi!. Şi, aşa cum zice Mile, “vă veţi simţi mult mai lipsiţi de toxinele unei vieţi banale, într-o Romanie de doi lei”.
  Kassandra, o fetita salvata de la moarte si infiata de Iosif Rotariu şi soţia lui, Dana.În decurs de un an şi patru luni, fetiţa a fost supusă la 24 de intervenţii chirurgicale, din cauza faptului că avea foarte multe oase rupte. Nici acum nu îşi poate folosi mâinile şi un picior, iar maxilarul necesită o operaţie imediată.Trei operaţii, 100.000 de euro.Până acum, soţii Rotariu au cheltuit 40.000 de euro, însă greul abia acum începe. Kassandra mai are nevoie de trei intervenţii, pe care le poate face doar în străinătate, la Strasbourg.
  Daca vrei sa o ajuti pe Kassandra, mai jos se afla conturile in care se pot trimite bani:
  Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600
  Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600
  Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600
  Titular: Daniela Liliana Rotariu
  Site: http://www.iosif-rotariu.blogspot.com
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/09/sa-fii-om-e-lucru-mare/

  Vă rog!!! Hai să ajutăm puiul de zîmbet – Kassandra !

 15. Resboiu Reply

  “în care dezvăluie că îşi doreşte să ajungă preşedinte, sau măcar

  bărbatul din spatele unuia.”

  Degeaba l-a laudat Cabral pe pancarta. :))

 16. Laura Reply

  Politia, nuuu, nu-i repulsie, dar ma simt cam incordata in jurul tau. Am nimerit odata cu masina, habar n-am cum, intre doua masini de politie… nici nu pot descrie ce incordata eram sa nu ratez vre-un semn cu vre-o limitare de viteza 😀 La un moment, politaii din spate, plictisiti, m-au depasit. Ufff… ce usurare 🙂

 17. Momo Reply

  Mai gropare, toti vorbesc cahhh de Roblogfest si tu il lauzi. Treaba-i asta? :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *