15 lovituri

 1. Belle d”Imagination
  23, August, 2012 @ 4:35 am

  Veşnica lui pomenire!

  12 secunde??? Mno Gropare, da” tu eşti fuljer bre?

  Reply

 2. Probiu
  23, August, 2012 @ 9:04 am

  N-ai cu cine…

  Reply

 3. Gogu
  23, August, 2012 @ 9:51 am

  Cine ar fi facut 37 de ani? 😯

  Reply

 4. Groparu
  23, August, 2012 @ 10:04 am

  @ Gogu: un prieten.

  Reply

 5. d
  23, August, 2012 @ 10:59 am

  @groparu: greu! sa-l odihneasca in pace!

  Reply

 6. mihaela
  23, August, 2012 @ 11:36 am

  Am ras ca la sfarsit sa ma intristez…imi pare rau pentru voi dar sunt sigura ca prietenul vostru inca va zambeste de acolo de sus.

  Reply

 7. dush
  23, August, 2012 @ 11:49 am

  speram sa petreaca frumos acolo sus…

  Reply

 8. proiecte case mici
  23, August, 2012 @ 12:01 pm

  Deci taranoii astia salbatici au renuntat la Bulgaria si Turcia, au ajuns si la Adriatica.

  Reply

 9. nic mihalt
  23, August, 2012 @ 1:34 pm

  Memoria lumii e scurta ! Pentru unii trebuie improspatata ! A fost un OM !!

  Reply

 10. Cosmin
  23, August, 2012 @ 1:56 pm

  Ieri s-a intamplat un lucru,care pur si simplu ma scos din mintii!!!….
  In timp ce eram la lucru,i s-a facut rau unei femei la vreo 50 de ani(lesinaturi,stare de inconstienta,cardiaca) o urcam pe brate pana la nivelul 1,apelam 112,etc….
  Vine salvarea,incepe sa isi ia toate echipamentele(ekg portabil,tub de oxigen)dar cand afla ca trebuie sa urce pana la etajul 1,SOOOOOOC isi lasa toate echipamentele si ia o simpla targa…..
  Femeia isi revine dupa “cateva perechi”de palme iar dupa ce se completeaza nu stiu ce fisa,femeia ii este adus la cunostiinta ca trebuie sa mearga in UPU…..iar ea refuza “NU AM BANII”,medicul se enerveaza si incepe sa ia seful de tura la rost(ca e obligat sa nu ii taie ziua de lucru,etc)….Dar nu din vina noastra nu a vrut femeia sa mearga la spital….din cauza voastra SPAGARI NESIMTITI!!!!!Pentru ca drumul pana la spital este gratuit………..restul trebuie cotizat!!!!!Noi i-am dat drumul acasa,dar am trait tot timpul cu impresia,ca putem pierde oricand un coleg de munca!!!!De ieri mi-am promis ca de fiecare data cand ajung in spital(doamne fereste) sa nu ma mai las calcat in picioare,si sa reclam orice tentativa de cerere de mita…..Hai sa luam cu toti atitudine sa schimbam ceva in tara asta…Este vorba de spital,un lucru important in viata la fel ca altele!!!Ganditi-va ca putea sa fie mama,sora,nevastaa sau fiica vostra in locul colegei mele de munca!!!!! 😐 😕

  Reply

 11. Anca
  23, August, 2012 @ 4:33 pm

  Cosmin, i-a cerut medicul bani pacientei? Stii tu ca la UPU nu sunt consultati si tratati oamenii numai daca dau spaga? Ar fi bine inainte de a arunca cu rahat in unii si in altii sa te informezi si sa vorbesti in cunostinta de cauza.

  Reply

 12. moartea lui UPU
  23, August, 2012 @ 4:43 pm

  “Ganditi-va ca putea sa fie mama,sora,nevastaa sau fiica vostra in locul colegei mele de munca!!!!! 😐 :???:”

  No, mai lasa istericalele ma copchile, ca poate-ti cauzeaza pe caldurile astea.
  Daca n-ai avea creierii putintel infierbintati, ti-ai da seama ca modul in care ridici la fileu n-ar trebui sa tina cont ca e vorba de mama, sora, nevasta, amanta, colega de munca, diriga, aurolaca de la coltul strazii sau fata de pe centura. Ba chiar n-ar trebui sa tina cont de diferentele de sex, rasa, credinta religioasa, afiliere politica, etc.

  Adica poate lesini tu data viitoare. Caz in care n-ar strica sa ai ceva bancnote de 5 si 10 lei prin buzunare. Nu pentru medici, da’ o sa vezi tu la fata locului pentru cine. Eventual intreaba-ti colega, ca sigur e mai trecuta prin viata ca tine.

  Colegei i s-a facut rau la parter, inteleg. Bag seama ca acolo n-aveti de niciunele, de-a trebuit sa o urcati pe brate la etajul 1. Sau voi ati chemat un elicopter SMURD si aia v-au trimis doar o ambulanta?

  Reply

 13. kino arlechino
  27, August, 2012 @ 12:48 pm

  ce am inteles eu din “toata chestia asta?”….1: ca romanii pot fi gasiti …”oriunde in lume!”, fie ei “galagiosi, cu bun simt, sau nu!?!……2: ca viata este scurta! ….3: tot timpul “tre sa ai bani in buzunar!”….nu se stie cand ….”tre sa spaguiesti “…..pe cineva! Gropare sa fii iubit!

  Reply

 14. kino arlechino
  27, August, 2012 @ 12:51 pm

  eu… nu sunt “experta” dar ce este pus in paranteze – la comentariile facute – nu apare!?!?!? o sa tin cont pe viitor! sa nu mai pun paranteze! 🙄

  Reply

 15. polimedia.us/fain
  28, August, 2012 @ 12:21 pm

  Ultima zi de concediu in Muntenegru – Vom muri saraci- dar plini de datorii…

  atat de romanesc… cred ca nu scapi de meltenia romaneasca nici in China…

  Reply