UDMR Cluj face zid în jurul unui consilier cocălar

Acum ceva luni de zile, un consilier UDMR din cea mai haotică comună din țară, Florești, unde balcoanele aproape că se ating și oricine poate schimba cu telecomanda programele de la televizorul vecinului la cât de aproape sunt blocurile unele de altele (LOL), a parcat ca un nesimțit pe o pistă de biciclete din Cluj.

Pistă din aia din centru, amărâtă și necăjită și subțire ca o râmă.

O domnișoară i-a făcut o poză și l-a interpelat, iar acesta, ofuscat, a făcut-o ”proastă” în față (aveți aici un interviu cu ea).


Dezvoltator imobiliar, consilier local în Florești. Conflict de interese? (sursă)

Internetul a descoperit că șoferul cu pricina:
– este consilier UDMR în comuna Florești, pe numele său Szekely Istvan, și
– nu se afla la prima abatere, acesta parcând și cu altă ocazie pe un loc pentru persoane cu dizabilități.

În plin scandal, sforăitoarea filială UDMR a declarat, sus și tare, că respectivul șofer își va pierde calitatea de membru UDMR.

Ceea ce nu s-a întâmplat, pentru că motive (chichiță procedurală, LOL) – așa cum a descoperit Ziua de Cluj.

Sunat de ziar pentru a da o declarație, Csoma Botond, șeful UDMR Cluj, se dă lovit pe pagina lui de Facebook (cică Ziua de Cluj ar fi scris un ”articol tendențios”, LOL).

Mai mult, îi recomandă cosilierului (care între timp a făcut rost de martori că a vorbit frumos) să o dea în judecată pe tânăra de la care a pornit totul.

Vă era dor să știți cum arată nesimțirea? Mno, așa arată nesimțirea, nesimțire din aia curvăsăraie. Și când i-am scris domnului politician pe pagina de Facebook că face parte dintr-un partid de curve, ghiciți ce mi-a răspuns! ”Păi ce, partidele românești nu sunt curve?”

PS: Mâine am o pățanie cu un italian care a parcat ca porcul.

11 lovituri, dă-i și tu!