10 lovituri

 1. Atti
  9, October, 2016 @ 9:03 pm

  Gunoaie.

  Completare: comisia care s-a ocupat de contestatia imbecilului din imagine a zis asa: ori dai in judecata pe tanti care ti-a facut reclama in termen de o luna – sau – datul afara din partid ramane valabil.

  Indiferent, azi m-am dus sa semnez pentru USR.

  Reply

 2. Groparu Nemernic
  9, October, 2016 @ 9:10 pm

  @ Atti: îți dai seama că fata aia se va trezi acuma cu un proces împotriva unui om cu resurse infinit mai mari decât are ea? Și asta numai pentru că nu a vrut să se lase călcată în picioare? Mama lor de jegoși…

  Reply

 3. Velu
  9, October, 2016 @ 9:24 pm

  Ce invatam noi de aici? Ca daca tot vrem sa aducem probe, e de preferat sa filmam in loc sa facem poze. Daca era o filmare cu bizonu’, inclusiv coloana sonora, acum era istorie. Jegos ordinar. Cu udemereu in frunte!

  Reply

 4. Groparu Nemernic
  9, October, 2016 @ 9:32 pm

  @ Velu: acuma sper ca judecătorii să nu creadă că domnișoara o fi o obsedată din aia care merge pe stradă, face poze oamenilor în toată firea în dreptul unor mașini scumpe, cu riscul de a-și lua bătaie, și apoi scrie măscări pe Facebook.

  Reply

 5. dc
  10, October, 2016 @ 10:11 am

  Pai daca tot sunt curve, atunci sa le facem ce se face la curve, sa-i prefecundam din toate pozitiile. Ca de platit tot s-a platit inainte…deh…ca la kurve.

  Reply

 6. CSB
  10, October, 2016 @ 2:14 pm

  Ce mi se pare mie tragic in povestea asta, ii ca UDMR-u ala e la fel de reformat ca PSD-u. Macar astia cu PSD si-or mai schimbat numele de cateva ori… Ca in loc sa fie un loc cu acces la educatie, civilizatie, competenta si organizare mai vestica si sa incerce implementarea astora la noi in tara, e un loc cu adanci influente romanesco-balcanice. Ca in loc sa ii reprezinte pe prietenii nostri maghiari ca entitate cu interese legitme prin partile astea de lume, au furat ca orice politician romanas tot timpul asta de dupa 89.

  Reply

 7. Ionut
  10, October, 2016 @ 3:23 pm

  Domnisoara e colega mea, lucreaza in IT. Nu mergem asa vreo 20 sa depunem marturie ca porcul a fost porc ?

  Reply

 8. Atti
  10, October, 2016 @ 4:28 pm

  @CSB:

  Corect, fix asa e. Eu tot ziceam la cei din jurul meu ca UDMR-ul e cel mai politic partid dintre toate.

  Restul isi mai dau aere cu dogme, ideologii, vrajeli – bine, evident fara nici un miez, dar macar la nivel de declaratie.

  Astia? Doar ciolanul, vesnic la guvernare, indiferent de consecinte. Adica va dati seama? Partidul cu cea mai mare participare la guvernare nu este nici unul istoric – ci astia de o natie cu mine. Cam atat avem in comun – etnia. Ca de reprezentat pe mine in mod sigur nu ma reprezinta.

  Reply

 9. Ionut
  10, October, 2016 @ 5:44 pm

  Ca de reprezentat “la mine”, Atti 🙂

  Reply

 10. Groparu Nemernic
  10, October, 2016 @ 8:26 pm

  @ Ionut: nu m-aș băga să jur cu mâna pe Biblie dacă nu am fost acolo, dar blogul ăsta îi stă la dispoziție, doară n-om lăsa-o de izbeliște!

  Reply