Acum ceva luni de zile, un consilier UDMR din cea mai haotică comună din țară, Florești, unde balcoanele aproape că se ating și oricine poate schimba cu telecomanda programele de la televizorul vecinului la cât de aproape sunt blocurile unele de altele (LOL), a parcat ca un nesimțit pe o pistă de biciclete din Cluj.

Pistă din aia din centru, amărâtă și necăjită și subțire ca o râmă.

O domnișoară i-a făcut o poză și l-a interpelat, iar acesta, ofuscat, a făcut-o ”proastă” în față (aveți aici un interviu cu ea).


Dezvoltator imobiliar, consilier local în Florești. Conflict de interese? (sursă)

Internetul a descoperit că șoferul cu pricina:
– este consilier UDMR în comuna Florești, pe numele său Szekely Istvan, și
– nu se afla la prima abatere, acesta parcând și cu altă ocazie pe un loc pentru persoane cu dizabilități.

În plin scandal, sforăitoarea filială UDMR a declarat, sus și tare, că respectivul șofer își va pierde calitatea de membru UDMR.

Ceea ce nu s-a întâmplat, pentru că motive (chichiță procedurală, LOL) – așa cum a descoperit Ziua de Cluj.

Sunat de ziar pentru a da o declarație, Csoma Botond, șeful UDMR Cluj, se dă lovit pe pagina lui de Facebook (cică Ziua de Cluj ar fi scris un ”articol tendențios”, LOL).

Mai mult, îi recomandă cosilierului (care între timp a făcut rost de martori că a vorbit frumos) să o dea în judecată pe tânăra de la care a pornit totul.

Vă era dor să știți cum arată nesimțirea? Mno, așa arată nesimțirea, nesimțire din aia curvăsăraie. Și când i-am scris domnului politician pe pagina de Facebook că face parte dintr-un partid de curve, ghiciți ce mi-a răspuns! ”Păi ce, partidele românești nu sunt curve?”

PS: Mâine am o pățanie cu un italian care a parcat ca porcul.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Atti Reply

  Gunoaie.

  Completare: comisia care s-a ocupat de contestatia imbecilului din imagine a zis asa: ori dai in judecata pe tanti care ti-a facut reclama in termen de o luna – sau – datul afara din partid ramane valabil.

  Indiferent, azi m-am dus sa semnez pentru USR.

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Atti: îți dai seama că fata aia se va trezi acuma cu un proces împotriva unui om cu resurse infinit mai mari decât are ea? Și asta numai pentru că nu a vrut să se lase călcată în picioare? Mama lor de jegoși…

 3. Velu Reply

  Ce invatam noi de aici? Ca daca tot vrem sa aducem probe, e de preferat sa filmam in loc sa facem poze. Daca era o filmare cu bizonu’, inclusiv coloana sonora, acum era istorie. Jegos ordinar. Cu udemereu in frunte!

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Velu: acuma sper ca judecătorii să nu creadă că domnișoara o fi o obsedată din aia care merge pe stradă, face poze oamenilor în toată firea în dreptul unor mașini scumpe, cu riscul de a-și lua bătaie, și apoi scrie măscări pe Facebook.

 5. dc Reply

  Pai daca tot sunt curve, atunci sa le facem ce se face la curve, sa-i prefecundam din toate pozitiile. Ca de platit tot s-a platit inainte…deh…ca la kurve.

 6. CSB Reply

  Ce mi se pare mie tragic in povestea asta, ii ca UDMR-u ala e la fel de reformat ca PSD-u. Macar astia cu PSD si-or mai schimbat numele de cateva ori… Ca in loc sa fie un loc cu acces la educatie, civilizatie, competenta si organizare mai vestica si sa incerce implementarea astora la noi in tara, e un loc cu adanci influente romanesco-balcanice. Ca in loc sa ii reprezinte pe prietenii nostri maghiari ca entitate cu interese legitme prin partile astea de lume, au furat ca orice politician romanas tot timpul asta de dupa 89.

 7. Ionut Reply

  Domnisoara e colega mea, lucreaza in IT. Nu mergem asa vreo 20 sa depunem marturie ca porcul a fost porc ?

 8. Atti Reply

  @CSB:

  Corect, fix asa e. Eu tot ziceam la cei din jurul meu ca UDMR-ul e cel mai politic partid dintre toate.

  Restul isi mai dau aere cu dogme, ideologii, vrajeli – bine, evident fara nici un miez, dar macar la nivel de declaratie.

  Astia? Doar ciolanul, vesnic la guvernare, indiferent de consecinte. Adica va dati seama? Partidul cu cea mai mare participare la guvernare nu este nici unul istoric – ci astia de o natie cu mine. Cam atat avem in comun – etnia. Ca de reprezentat pe mine in mod sigur nu ma reprezinta.

 9. Groparu Nemernic Reply

  @ Ionut: nu m-aș băga să jur cu mâna pe Biblie dacă nu am fost acolo, dar blogul ăsta îi stă la dispoziție, doară n-om lăsa-o de izbeliște!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *