Şi s-a lansat iPhone 4S

Friday, 11 November 2011, 3:19 | Categoria : (P), Evenimente
Taguri : , ,

(în primul şi-n primul rând, am de scris o groază despre vizita la Bucureşti, deja am două postări pe ţavă, că io tăt păţăsc chestii, mă).

Aşadar: ajung şi io şi Hădeanul de la Zilele Biz într-un suflet de la aeroport direct în centrul Clujului, unde deja erau aşa de mulţi oameni că dădeau pe-afară din magazin. Toţi stăteau şi se întrebau ardeleneşte: no? no?

Înăuntru nu aveai loc nici să îţi scoţi fularul de la gât. Aşa că normal că m-am înghesuit şi eu oleacă acolo, cu ei; că doară odată se lansează ceremonia de anunţare a lu’ telefonu’, şi să nu rămâie oamenii neînghesuiţi!

Şi am tot povestit cu bloagherii şi am discutat.

Şi ca să nu o mai lungesc, tura asta m-am jucat un pic în Movie Maker şi am reuşit să scot un film mai slăbuţ decât ar scoate un copil de clasa a treia, ceea ce e o premieră! E slăbuţ, dar măcar e sincer. Şi e şi primul meu film editat vreodată, şi e şi ora 3 dimineaţa, şi nu mai tot comentaţi acolo, da?

La un moment dat, când stăteam afară, vine un puşti; şi se uită la noi lung, cum eram noi, aşa, mulţi; şi nu se rabdă, că mergea înspre ceva birt de pe Eroilor, şi ne întreabă că ce se petrece? Se dă ceva? Şi când i-am zis că se lansează noul iPhone, o fugit de noi cu o mimică şi o gestică şi un limbaj non-verbal de am crezut că suntem din ăia ciudaţi. Auzi, mă, noi, bloggerii, ciudaţi!

Şi ca să încheiem într-un ton serios, telefonul minune cu domnişoara Siri este disponibil la Vodafone din noaptea de 11.11. Da, 2011. Asta dacă nu vine sfârşitul lumii, dar şi dacă vine, poate sunt printre dvs. care-şi doresc să filmeze în HD  cum vine meteoritul Satanei!

Update: de astăzi, iPhone 4S se gaseste în toate magazinele Vodafone din ţară, la dealeri şi online şi aici. Poze ghe la Cluj aveţi aici, şi after party-ul de haleu – aici.

15 lovituri pentru “Şi s-a lansat iPhone 4S”

 1. 1nonick

  Siri, is the world ending today?

 2. 2Irina Nistor feat. Ion a lu' Ion

  Filmul suprinde prin… prin… prin subtitrari!! :mrgreen:

 3. 3Whiteman

  Să trăiţi domn’ plutonier Groparu! Raportez din judeţul Maramu’ legat de situaţia deosebit de periculoasă şi belicoasă creată de lansarea iPhone 4S.

  Reportajul de la faţa locului îl puteţi găsi aici – http://www.andreialbu.com/sfirsitul-lumii-moastele-lui-steve-jobs-si-iphonul-facator-de-minuni.html

  Pentru mai multe informaţii vă stau oricînd la dispoziţie. Al dumneavoastră colaborator şi suporter – omul alb.

 4. 4Dan Ciulea

  ba, excelent filmuletu!
  excelent!

 5. 5mihai

  nu vine sfârșitul. că trebuie să se vândă și în România iPhone-u`

 6. 6diana

  no ma- si ce s-o dat? 😆

 7. 7Dani

  dar cum o așteptat avionul după tine nu zici, a?

 8. 8Groparu

  Şad ap!
  (iereai în aveon??:O)

 9. 9mihai

  HAHA Mihaela Romonti mi-e o prietena buna si e din Tg Mures. Si saraca ce bine i/ar fi prins niste shopping de 1000 euro. asa/i ma cand esti student… si cand ai noroc ai ghinion 👿

 10. 10Mihai Motrescu

  Bă deci mie mi-o căzut mandibula în sân de mirare când am testat Siri. Îl vreau neapărat pe aparat….

 11. 11viermar

  eu aș vrea să-mi lansez telefonul meu vechi la pubelă, din motivul că e de căcat și nu mai e bun la nimic

 12. 12KGS

  No ma, da’ merge flashu’ ?

Trackbacks

 1. 1. Cum mi-am petrecut sfârşitul… zilei şi începutul de 11.11.2011 | Viva la Remallucion!
 2. 2. Lansarea iPhone 4S la Vodafone? Da, asa se face! | Kapra's blog
 3. 3. Vodafone lansează iPhone 5 la Cluj - Adi Hădean

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)