Şi-am zburat!

Aşadar, înainte de a zbura:

1. Mâine are loc TEDxEroilor. I-am promis Bogdănelului că voi scrie despre eveniment, pentru că evenimentul nu costă nici măcar un euro; dar pentru că în ultimele săptămâni am crezut că-mi spânzur venele tăiate de cât am avut de lucru, nu am apucat. Nu am apucat, şi pace! Aşa că vă spun numai că TEDxEroilor există, trăieşte şi mai mult ca sigur va continua. Deci fiţi pe fază;) nu ca mine.

2. Dacă am făcut ceva pentru oamenii care mă citesc, e timpul să facem ceva pentru câinii care mă citesc:

“ARCS (Asociatia Română a Câinilor de Salvare), pe lângă faptul că încearcă să facă ceva bun pentru comunitate (merg cu căţeii la centre pentru copii cu dizabilități de tot felul, organizează fel de fel de evenimente cu cățeii lor), au un rol foarte important în rândul „ajutoarelor”. Cățeii lor salvează vieți săpând prin dărâmături, prin munți sau pe unde e nevoie de ei. Doar că, pentru a-și face treaba, au nevoie de fonduri. Așa că s-au gândit să facă o petrecere pentru a strânge câțiva bani.

Petrecerea va avea loc în 8 aprilie, în Le General, în Cluj-Napoca, deci se poate garanta că va fi un party nebun 🙂 Intrarea e de 5 lei (banii vor ajunge la ei), iar la bar vor fi fel de fel de surprize pentru participanți.”

3. Meseriaşa de CristinaTM organizează PRBeta. Deci ditamai conferinţa cu oameni şi invitaţi inteligenţi, la care mi-ar plăcea şi mie să iau parte. Prin delicateţea organizatoarelor, Cristina de mai sus şi Nebu‘, Groparu oferă o invitaţie moca bloggerului care argumenteaza cel mai bine de ce vrea sa participe la PRbeta. Adica ce face el/ea in real life si cum l-ar putea ajuta participarea la eveniment, pentru ce speakeri vine si ce spera sa invete de aici sau la ce intrebari ar vrea sa primeasca raspuns. Postare cu link către pagina de speakeri sau cea de înscriere de pe PRbeta.ro şi un link către blogul gropăresc. Concursul expiră joia viitoare, 14 aprilie, când anunţăm câştigăciosul. Mkey?

4. Am senzaţia că am uitat vreo 14 chestii despre care mai trebuia să scriu, aşa că sigur voi face un update. Când voi putea, da? Pentru că mi-e foarte greu să fac update-uri din zbor. Da? Că mie, dacă mi-o zis nievasta să zbor, apăi io zbor! Cum unde? La Jermanica, la soru-mea. Concediu de vreo 10 zile.Cu tot cu ea şi Gropărelul.

Aşa că ne recitim mai încolo, prin 19 aprilie.

Vă doresc tot ce-mi doresc şi mie, deci dacă se împlineşte aşteptaţi-vă să câştigăm vreo 2000 de oameni la loterie potul cel mare. Da, în fiecare săptămână!

 

 

28 lovituri, dă-i și tu!