Aşadar, înainte de a zbura:

1. Mâine are loc TEDxEroilor. I-am promis Bogdănelului că voi scrie despre eveniment, pentru că evenimentul nu costă nici măcar un euro; dar pentru că în ultimele săptămâni am crezut că-mi spânzur venele tăiate de cât am avut de lucru, nu am apucat. Nu am apucat, şi pace! Aşa că vă spun numai că TEDxEroilor există, trăieşte şi mai mult ca sigur va continua. Deci fiţi pe fază;) nu ca mine.

2. Dacă am făcut ceva pentru oamenii care mă citesc, e timpul să facem ceva pentru câinii care mă citesc:

“ARCS (Asociatia Română a Câinilor de Salvare), pe lângă faptul că încearcă să facă ceva bun pentru comunitate (merg cu căţeii la centre pentru copii cu dizabilități de tot felul, organizează fel de fel de evenimente cu cățeii lor), au un rol foarte important în rândul „ajutoarelor”. Cățeii lor salvează vieți săpând prin dărâmături, prin munți sau pe unde e nevoie de ei. Doar că, pentru a-și face treaba, au nevoie de fonduri. Așa că s-au gândit să facă o petrecere pentru a strânge câțiva bani.

Petrecerea va avea loc în 8 aprilie, în Le General, în Cluj-Napoca, deci se poate garanta că va fi un party nebun 🙂 Intrarea e de 5 lei (banii vor ajunge la ei), iar la bar vor fi fel de fel de surprize pentru participanți.”

3. Meseriaşa de CristinaTM organizează PRBeta. Deci ditamai conferinţa cu oameni şi invitaţi inteligenţi, la care mi-ar plăcea şi mie să iau parte. Prin delicateţea organizatoarelor, Cristina de mai sus şi Nebu‘, Groparu oferă o invitaţie moca bloggerului care argumenteaza cel mai bine de ce vrea sa participe la PRbeta. Adica ce face el/ea in real life si cum l-ar putea ajuta participarea la eveniment, pentru ce speakeri vine si ce spera sa invete de aici sau la ce intrebari ar vrea sa primeasca raspuns. Postare cu link către pagina de speakeri sau cea de înscriere de pe PRbeta.ro şi un link către blogul gropăresc. Concursul expiră joia viitoare, 14 aprilie, când anunţăm câştigăciosul. Mkey?

4. Am senzaţia că am uitat vreo 14 chestii despre care mai trebuia să scriu, aşa că sigur voi face un update. Când voi putea, da? Pentru că mi-e foarte greu să fac update-uri din zbor. Da? Că mie, dacă mi-o zis nievasta să zbor, apăi io zbor! Cum unde? La Jermanica, la soru-mea. Concediu de vreo 10 zile.Cu tot cu ea şi Gropărelul.

Aşa că ne recitim mai încolo, prin 19 aprilie.

Vă doresc tot ce-mi doresc şi mie, deci dacă se împlineşte aşteptaţi-vă să câştigăm vreo 2000 de oameni la loterie potul cel mare. Da, în fiecare săptămână!

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 28 comments

 1. Gzhazh Reply

  Drum bun ba gropare!
  Cu ala micu vei deveni cosmarul calatorilor daca se apuca sa planga sau trage vreun partz in timpul zborului.
  Distractie placuta va urez!

 2. Ady Reply

  Lasa-i contu’ soacrei 10 zile, sa vedem cum se vede treaba si de pe partea ei 🙂

 3. psaico Reply

  Eu iti urez drum bun. Da’… stii ce? Daca nu-mi aduci magnet de frigider nu te iert pentru faptul ca lasi armata balta…

 4. mimiblonda Reply

  no, da nu-i drept! pe noi nu ne intrebi niciodata,… nu ne anunti cand pleci,…nu-ti dai sama ca mi-ai dat peste cap tate tabieturile?

 5. strack Reply

  Odihna si distractie placuta,stim noi ca mergi in Germania ca acolo nu se tine post… 😆

 6. Blonda Reply

  Draga Gropare, o sa ne fie dor de tine. Sper sa te intorci sanatos! Cat despre mine, ma stii: sunt la fel de mono-neuronala. Si cam fara putulica, dar poate i s-a face cuiva mila de mine…

 7. Zamfir Reply

  Ulise m-a rugat să-ţi spun să nu scoţi capul pe geam în timpul zborului că o să ră(tă)ceşti! Dacă mergi cu maşina, ai grijă să nu iei GPS-ul în serios chiar 100%! Când vii înapoi (mai vii?), să mă anunţi să aduc covorul roşu de la naftalină!

 8. Zamfir Reply

  Dacă lui psaico îi aduci magnetul de pe frigider, mie să-mi aduci frigiderul de sub magnet! Înăuntru, să fie un ciolan mare. Pentru Colegul nostru: Bloggerul Ulise!!!

 9. iulia Reply

  Bravo Gropare! Si noi ce ne facem fara zambetul de luni? Cautam bancuri cu Bula?
  No, concediu placut si dicstractii maximale!

 10. Bogdan Reply

  Câştigaţi bani cu afacerea Club Asteria, o afacere care vă poate schimba viaţa. Mai multe detalii pe blogul BANI GREI PE NET(banigreipenet.blogspot.com).

 11. kekee Reply

  @ bogdan
  Nu cumva e clubul ISTERIA ?
  Haidi bre’ , mei la alţii cu colindu’ ăsta, că pe blogu’ lu’ Groparu nu ţine.

 12. Horea Reply

  Gropare, nu mai pleca in concediu. eu ce fac toata ziua la lucru ?!?!?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *