Şaormerie, dulce melodie

De când sunt în concediu, nievasta face una nefăcută: lasă TV-ul pornit pe “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, ascunde telecomanda, pleacă la serviciu şi mă lasă în urechea stângă cu cancanurile astea anteniste.

Eu, în timpul ăsta, mi-am dezvoltat un simţ special de astupare a pavilionului urechii, pentru a-mi păstra inima tânără şi sufletul pervers departe de mondenităţi. Dar nu am putut să nu văd că şaorma a invadat media din România, de la revistele cu fetele din Urziceni care pozează în bikinaşi pe stabilopozii din Jupiter până la bloage, altminteri, respectabile (Chinezu, Arhi, TVDeCe). Dacă nu vreţi să CLICK AICI, vă spun eu despre ce e vorba:

Victor-Slav, Bogdan Vladău şi Delia Matache au fost surprinşi mestecînd o şaorma cu de toate – aşa au titrat tabloidele. Nu aceeaşi şaorma, ci fiecare cu şaorma lui. Întrucât şaorma face parte din strategia de dezvoltare europeană a oricărui cabinet de premier din România, nu am rezistat impulsului de a-mi ocupa concediul cu rezolvarea acestui mister; şi am aflat, de pe paginile lor de Facebook, că de fapt ei nu ronţăiau şaorma, aşa cum s-ar fi crezut, ci noul Twister de la KFC, care nu este cu de toate, ci doar cu ce trăbă la gură şi burtică. Disponibil pe trei căprării:
Classic – cu salata iceberg si rosii (Titanic, pa, dragule!)
Deluxe – cu pui, rucola, mozzarella si sos red pesto (ştiu vreo 40 de domnişoare care vor aplauda cu pălmuţele lor la cuvântul rucola)
Twister Fresco – cu pui, castraveti si sos honey mustard

Nu mă întrebaţi cât costă, că nu vă spun (9.9 lei). Sunt, dacă vreţi, nişte verişoare mai de la oraş a şaormei cu de toate, mai duse la pension, care ştiu să cânte la pian şi să coase goblen. Amu, cu burta plinã de papa turceascã, vã provoc: mergeți la primul KFC si spuneți-i omului de la tejghea: bana her șeyi yle bir yapmak! Si sa-mi spuneti mie ce față face angajatul…

25 lovituri, dă-i și tu!