Pur și simplu, o chestie simplă

Tuesday, 24 September 2013, 8:15 | Categoria : (P)
Taguri : ,

Se trezi în dimineața aceea și își făcu un mic dejun simplu, cu cafea simplă. În timp ce mânca, dădu drumul la radio și ascultă un cântec al formației Simplu.

Se îmbrăcă apoi simplu, ieși din casă și se sui în autobuz. Profită de cele 10 minute libere să caute în agenda de telefon pe cineva pe numa Ana – ce nume simplu! – care îl putea sfătui într-o problemă de contabilitate în partidă simplă dar pur şi simplu nu mai avea numărul în agendă. Așa că se apucă să o caute pe Internet şi, în timp ce naviga, primi un mesaj foarte complicat: “în data de… vi s-a emis factura cu nr…, total facturat…, din care…” – şi urma un cârnat foarte complicat cu tot ce consumase el în luna aceea: minute pe lună, minute pe lună pe fix, minute pe soare, internet, internet pe Marte…
– Mă, cum se gândiră ăştia… își spuse el, folosind cu încredere perfectul simplu. De ce nu pot oare face operatorii un abonament simplu? Adică necomplicat?

Mno. Special pentru cei cărora le plac lucrurile necomplicate, Cosmote a lansat trei tipuri de abonament simple:

cu Internet nelimitat, chiar dacă depăşeşti pachetul recomandat, cu minute nelimitate în rețea și RomTelecom şi SMS-uri nelimitate în reţea, şi multe până la nelimitate minute în alte reţele, totul cât se poate de simplu, pe care le puteţi vedea aici!
Cosmote key visual 1

8 lovituri pentru “Pur și simplu, o chestie simplă”

 1. 1oceanograful

  Internet nelimitat doar pe hartie.

 2. 2IO

  :mrgreen:

 3. 3energie_vie

  Parcă ar fi începutul unui roman de Kafka 🙂

 4. 4Andrei A.

  E adevărat, internetul e nelimitat. Că doar primii 100 mb sunt incluși în pachet e altă gâscă. Restul se plătește… nelimitat bineînțeles 🙂

 5. 5Săndel

  SML…îmi sună o abreviere pe care o aud deseori în fața blocului.
  Ăștia ne-o dau cu flit prin mesaje subliminale. 😛

 6. 6Groparu Nemernic

  @ oceanograful, @Andrei: dacă citim acolo, scrie aşa: “Cu abonamentul COSMOTE Free S, pentru numai 8.8 euro pe lună primeşti NELIMITAT internet”.
  @ energie_vie: Kafka, frate?

 7. 7super_fotbal

  Mi s-a aplecat de cate articole am citit despre abonamentu asta. Nu pot pricepe de ce sunt singurul care ar vrea minim 10 giga de trafic la viteza maxima si restul sunt “10 mega cu 5 centi inclusi si restu nelimitat cu 5 kilo pe secunda”. M-as fi asteptat de la blogosfera sa promoveze consumu de internet pe mobil nu sa il bata cu batu…

 8. 8Groparu Nemernic

  @ super_fotbal: cunosc vreo trei PR-isti care au aplaudat cand au citit “mi s-a aplecat de cate articole am citit despre abonamentu asta”.

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)