Pur și simplu, o chestie simplă

Se trezi în dimineața aceea și își făcu un mic dejun simplu, cu cafea simplă. În timp ce mânca, dădu drumul la radio și ascultă un cântec al formației Simplu.

Se îmbrăcă apoi simplu, ieși din casă și se sui în autobuz. Profită de cele 10 minute libere să caute în agenda de telefon pe cineva pe numa Ana – ce nume simplu! – care îl putea sfătui într-o problemă de contabilitate în partidă simplă dar pur şi simplu nu mai avea numărul în agendă. Așa că se apucă să o caute pe Internet şi, în timp ce naviga, primi un mesaj foarte complicat: “în data de… vi s-a emis factura cu nr…, total facturat…, din care…” – şi urma un cârnat foarte complicat cu tot ce consumase el în luna aceea: minute pe lună, minute pe lună pe fix, minute pe soare, internet, internet pe Marte…
– Mă, cum se gândiră ăştia… își spuse el, folosind cu încredere perfectul simplu. De ce nu pot oare face operatorii un abonament simplu? Adică necomplicat?

Mno. Special pentru cei cărora le plac lucrurile necomplicate, Cosmote a lansat trei tipuri de abonament simple:

cu Internet nelimitat, chiar dacă depăşeşti pachetul recomandat, cu minute nelimitate în rețea și RomTelecom şi SMS-uri nelimitate în reţea, şi multe până la nelimitate minute în alte reţele, totul cât se poate de simplu, pe care le puteţi vedea aici!
Cosmote key visual 1

8 lovituri, dă-i și tu!