Proaspăt revenit din Deltă, Vodafone mi-a făcut o surpriză (P)

Duminică am revenit din Deltă, după un drum de 20 de ore.

000 Delta Dunarii 2016
Această Delta Dunării

Adică, în timpul ăsta zburai în Buenos Aires sau, cine știe, ajungeai până la capătul Pământului, în Vama Veche!

În fine, proaspăt ajuns în Cluj, astăzi primesc următorul mesaj, care m-a umplut de bucurii lăuntrice:

Vodafone Internet nelimitat

Net nelimitat pe telefon, da? Pentru toți clujenii, o lună întreagă. Să fie, nu să trebuia. Și ieșenii din Iași se bucură de aceeași ofertă (pre numele de botez 4G City), că ne simțeam cam singuri, ce-i drept.

Odată cu oferta asta, Vodafone oferă cea mai extinsă acoperire 4G+ și cea mai bună experiență mobilă video HD – deci dă-i cu Facebook Live, frate, către rudele din Spania și Italia. Între 5 septembrie si 5 octombrie!

Dar de ce m-a umplut de bucurii atât lăuntrice, cât și intrinsece? Pentru că lunar depășesc cu grație cei 3 Gb de Internet din abonament cu peste 100 de lei. Deh, bloggerul trebuie să rezolve mailuri, site-uri, să dea Like la poze cu pisici sau la propriile postări, #așaseface. Iar luna asta se pare că în sfârșit reușesc și eu să mă încadrez în abonament, fără să mai sar calul! Așa că, pentru că luna asta nu mai cheltuiesc 100 de lei, m-am hotărât să-i donez unei fundații care strânge bani pentru rechizitele copiilor nevoiași din Delta Dunării.

Pentru că mi-aș dori ca și ei să aibă șanse să ajungă Cabral sau Titi Aur. Și să reușească ceea ce acuma pare imposibilul pentru ei.

Mno, călare pe interneți, fraților!

5 lovituri, dă-i și tu!