O executie capitala cu ghinIon Iliescu

Un american din Oklaholma a fost condamnat pentru răpire, viol și crimă – ordinea evenimentelor nu este neapărat cea înșiruită de mine.


Clayton Lockett era african-american și mai era și negru, pe deasupra; deci vinovat

Un juriu american – cel mai capabil sistem de justiție din lume, firește – l-a condamnat la pedeapsa capitală cu moartea. N-a contat faptul că maică-sa-l abandonase la vârsta de 3 ani și taică-su-l bătuse ca pe hoții de conținut de mașini din Bulgaria. Și că la prima lui condamnare la închisoare, după ce taică-su îl învățase să și șparlească de prin magazine, a fost făcut fetiță de niște deținuți. Hahaaaa, ghinion, cum ar spune însuși domnul președinte.

La execuție, pentru că oricum condamnatul era țigan negru, s-a încercat un cocktail nou de otrăvuri. Ceva zămuri de pe la Roșia Montana, probabil.

Mno; după injecția letal-mortală administrată în zone intime (fiind negru, presupun că zonele intime erau monstruouoase), condamnatul nu prea avea chef să se ducă la Sf. Petru; și, după ce plutonul de injecție l-a declarat inițial dus, condamnatul ar mai fi spus niște cuvinte destul de articulate.

”Votez Dragnea!” se pare că ar fi spus condamnatul, cu ultimele cuvinte.

Pentru a îndeplini procedurile, completul de execuție s-a crizat și a cerut un nou shot.
– Nu mai avem! S-a terminat, pacientul va trebui să-și aducă otrava de-acasă! au zis medicii.

Stupoare generală. Cum naiba justifici chestiile astea?

Într-un final, plictisit de amatorism și obosit de tevatură, pacientul american a decedat din cauză de infarct.

Bă… parcă nu mai e char așa rău în România! Pe bune, amu.

Sursa poveștii și a pozei.

21 lovituri, dă-i și tu!