No, gata, amu plec la Sibiu de chiar

Saturday, 26 February 2011, 1:03 | Categoria : Evenimente, Weekend
Taguri :

1. Dacă vă place de benzile desenate, care în Romunica sunt sublime, dar lipsesc aproape cu desăvârşire, aflaţi că Smoking Cool Cat, cel mai cool designer de caricaturi pe care-l cunosc virtoal, a tras sforile şi a reuşit să pună umărul la editarea unei astfel de reviste – www.revistacomics.ro. Văzându-l ce poate, tind să cred că merită.

2. Amu două săptămâni nu am mai fost la ziua lu’ naşu’ Greuceanu, că şi-o amânat celebrarea sărbătoririi aniversării ca să pice exact de ziua uneia din cele două fiice ale sale; că şi-o făcut plan de marketing pe anul ăsta, şi vrea să-şi mărească ROI-ul din zile de naştere; aşa că merem şi bem o singură dată, dar cumpărăm două cadouri – pentru el şi pentru fata mai mare; plus că mai are o fată căreia trebuie să-i cumpărăm şi ei ceva, că dacă nu îşi va scoate ochii de ciudă cu aia mare, şi apăi naşu’ ne va da în judecată; plus că sunt şi finii noştri acolo, şi şi lor trebe să le lom ceva, că fina e graviduţă; şi mai e şi Gioni cu Crina, şi ei gravizi, şi probabil că şi lor trebe să le lom ceva; şi uite-aşa!

Dar tura asta m-am scos inghinal şi orighinal. Cu chestia asta de mai jos, care se pune la lunetă. Nu la luneta puştii, ci la luneta maşinii. Făcut la Tiparo, care vor fi la Polus weekendul ăsta, la Târgul de Mărţişoare. Conceptul e 100% gropăresc (haha, ce smart şi creativ sunt eu, haha, pun pariu că sunt al sutălea căruia i-a venit ideea asta, da’ e OK, bă!)

Cadou mai indicat pentru gravizi nu cunosc.

3. Weekend fain!

11 lovituri pentru “No, gata, amu plec la Sibiu de chiar”

 1. 1zerocratu

  uichend fai si tie. al meu a inceput din timisoara si probabil o sa se termine in Bremen sau Åhus la suedeji.

 2. 2Gerhald

  In suzeta e ceva cu multe grade, nu? =))

 3. 3Zamfir

  Până şi Ulise s-a tăvălit de râs! Distracţie plăcută! Sper că nu vei schimba pempărşii din mers!

 4. 4Cami

  Tiiiiiii, cat esti da dajtept, Gropareee!!! Fain de tat abtibildu’ ala cu bebele!
  Distractie faina, omini buni!
  🙂

 5. 5Nea Costache

  Coane Gropare, felicitari pentru premiu, il meriti cu prisosinta!
  O seara faina!

 6. 6Ovi uan

  Nea Gropare, e OK ba, da` pune si mata un link (gen http://www.youtube.com/watch?v=_E0VeKC-nPY&feature=related) ca sa se mai rada oamenii pin`ce te-ntorci de la Sighiu. Numa` zic, intelegi ?

 7. 7zoltybogata

  Felicitări pt premiu, chind vi pe la mine dau o bere >:d<

 8. 8raducu

  Da, weekend fain!

 9. 9omu' muncii

  nenea groparu cand mai vii pe acas’ pe la noi pin sighii spune din vreme sa facem cumva sa punem de un vin fiert ceva, o bere, o maslina, o scobitoare straina…..

 10. 10Florin

  ROI-u. Doara nu te-ai apucat de poker, omule bun :))

 11. 11Groparu

  @ omu’ muncii: tre sa astept pana intra asta micu la facultate… ca deocamdata e mai greu cu plecat teleleu la betivaneli!

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)