No, gata, amu plec la Sibiu de chiar

1. Dacă vă place de benzile desenate, care în Romunica sunt sublime, dar lipsesc aproape cu desăvârşire, aflaţi că Smoking Cool Cat, cel mai cool designer de caricaturi pe care-l cunosc virtoal, a tras sforile şi a reuşit să pună umărul la editarea unei astfel de reviste – www.revistacomics.ro. Văzându-l ce poate, tind să cred că merită.

2. Amu două săptămâni nu am mai fost la ziua lu’ naşu’ Greuceanu, că şi-o amânat celebrarea sărbătoririi aniversării ca să pice exact de ziua uneia din cele două fiice ale sale; că şi-o făcut plan de marketing pe anul ăsta, şi vrea să-şi mărească ROI-ul din zile de naştere; aşa că merem şi bem o singură dată, dar cumpărăm două cadouri – pentru el şi pentru fata mai mare; plus că mai are o fată căreia trebuie să-i cumpărăm şi ei ceva, că dacă nu îşi va scoate ochii de ciudă cu aia mare, şi apăi naşu’ ne va da în judecată; plus că sunt şi finii noştri acolo, şi şi lor trebe să le lom ceva, că fina e graviduţă; şi mai e şi Gioni cu Crina, şi ei gravizi, şi probabil că şi lor trebe să le lom ceva; şi uite-aşa!

Dar tura asta m-am scos inghinal şi orighinal. Cu chestia asta de mai jos, care se pune la lunetă. Nu la luneta puştii, ci la luneta maşinii. Făcut la Tiparo, care vor fi la Polus weekendul ăsta, la Târgul de Mărţişoare. Conceptul e 100% gropăresc (haha, ce smart şi creativ sunt eu, haha, pun pariu că sunt al sutălea căruia i-a venit ideea asta, da’ e OK, bă!)

Cadou mai indicat pentru gravizi nu cunosc.

3. Weekend fain!

11 lovituri, dă-i și tu!