1. Dacă vă place de benzile desenate, care în Romunica sunt sublime, dar lipsesc aproape cu desăvârşire, aflaţi că Smoking Cool Cat, cel mai cool designer de caricaturi pe care-l cunosc virtoal, a tras sforile şi a reuşit să pună umărul la editarea unei astfel de reviste – www.revistacomics.ro. Văzându-l ce poate, tind să cred că merită.

2. Amu două săptămâni nu am mai fost la ziua lu’ naşu’ Greuceanu, că şi-o amânat celebrarea sărbătoririi aniversării ca să pice exact de ziua uneia din cele două fiice ale sale; că şi-o făcut plan de marketing pe anul ăsta, şi vrea să-şi mărească ROI-ul din zile de naştere; aşa că merem şi bem o singură dată, dar cumpărăm două cadouri – pentru el şi pentru fata mai mare; plus că mai are o fată căreia trebuie să-i cumpărăm şi ei ceva, că dacă nu îşi va scoate ochii de ciudă cu aia mare, şi apăi naşu’ ne va da în judecată; plus că sunt şi finii noştri acolo, şi şi lor trebe să le lom ceva, că fina e graviduţă; şi mai e şi Gioni cu Crina, şi ei gravizi, şi probabil că şi lor trebe să le lom ceva; şi uite-aşa!

Dar tura asta m-am scos inghinal şi orighinal. Cu chestia asta de mai jos, care se pune la lunetă. Nu la luneta puştii, ci la luneta maşinii. Făcut la Tiparo, care vor fi la Polus weekendul ăsta, la Târgul de Mărţişoare. Conceptul e 100% gropăresc (haha, ce smart şi creativ sunt eu, haha, pun pariu că sunt al sutălea căruia i-a venit ideea asta, da’ e OK, bă!)

Cadou mai indicat pentru gravizi nu cunosc.

3. Weekend fain!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Zamfir Reply

  Până şi Ulise s-a tăvălit de râs! Distracţie plăcută! Sper că nu vei schimba pempărşii din mers!

 2. Cami Reply

  Tiiiiiii, cat esti da dajtept, Gropareee!!! Fain de tat abtibildu’ ala cu bebele!
  Distractie faina, omini buni!
  🙂

 3. omu' muncii Reply

  nenea groparu cand mai vii pe acas’ pe la noi pin sighii spune din vreme sa facem cumva sa punem de un vin fiert ceva, o bere, o maslina, o scobitoare straina…..

 4. Groparu Reply

  @ omu’ muncii: tre sa astept pana intra asta micu la facultate… ca deocamdata e mai greu cu plecat teleleu la betivaneli!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *