Nişte scurte importante

1. Sâmbăta asta, la Cluj, 150 de înotători participă la cea de-a cincea ediție a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strângere de fonduri, sub umbrela Fundației Comunitare Cluj. Pentru că nu putea sta deoparte, Alex Ursa se va da pe trupu-i tânăr cu uleiuri rare şi alifii tibetane şi va înota pentru Centrul de Consiliere și Suport pentru Bolnavii de Scleroză Multiplă. Cum poţi ajuta? Ui aşe:

Go go go, Alex!

PS: Şi Farmec îşi trimite acolo locotenentul, tot în scopuri umanitare. Go Go Go, Mircea Turdean!

2. S-a lansat o nouă platformă de publicare pentru tinerii artişti la început de ștrase. Să le urăm succes şi să curgă cu fonduri și fani și fane!

Momentan, proiectul WALL55 se află în beta, adică încă se lucrează la îmbunătățirea platformei. De aceea, ne-ar ajuta foarte mult dacă ne-ai trimite un feedback folosind formularul de pe site sau chiar trimițând un e-mail. Orice părere este binevenită și orice feedback este prețios. Te invităm să descoperi lumea artiștilor români în curs de afirmare. www.wall55.ro!

3. Aţi aflat cu toţii despre elevul cu sindromul Down care şi-a luat BAC-ul, dar poate nu ştiaţi cât de mult s-a luptat vajnica lui mămică pentru bucăţica aia de hârtie. Luaţi, doamnă, tot respectul meu!

4. Apropos de BAC, o poveste nebună cu şpagă şi Dacii. Merită citit! cc nostalgicii.

5. Cum nu se face presa în România. Cine-mi poate spune numele adevărat al trepăduşului/trepăduşei care umple hârtia de la Libertatea de mizerii? Gog, tată, am un avocat bun, dacă ai nevoie.

6. Comunitatea posesorilor de Mini din România.

Cam atât. Am început munca la noua cooperativă şi bag ca MIGu’, când prin aer, când pe ogor. Partea bună este că am reuşit să nu mă blochez în budă decât o dată, aşa că nu mai contează că m-am opărit amarnic cu cafea. Da’ săptămâna viitoare încep să vă spun despre aventurile unui ghiaur clujean în Turcia – aman, aman! Numa’ că inainte de asta trebuie să fac puţintică curăţenie prin comentariile postării de miercuri, că e dezastru ce Holocaust e acolo.

11 lovituri, dă-i și tu!