1. Sâmbăta asta, la Cluj, 150 de înotători participă la cea de-a cincea ediție a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strângere de fonduri, sub umbrela Fundației Comunitare Cluj. Pentru că nu putea sta deoparte, Alex Ursa se va da pe trupu-i tânăr cu uleiuri rare şi alifii tibetane şi va înota pentru Centrul de Consiliere și Suport pentru Bolnavii de Scleroză Multiplă. Cum poţi ajuta? Ui aşe:

Go go go, Alex!

PS: Şi Farmec îşi trimite acolo locotenentul, tot în scopuri umanitare. Go Go Go, Mircea Turdean!

2. S-a lansat o nouă platformă de publicare pentru tinerii artişti la început de ștrase. Să le urăm succes şi să curgă cu fonduri și fani și fane!

Momentan, proiectul WALL55 se află în beta, adică încă se lucrează la îmbunătățirea platformei. De aceea, ne-ar ajuta foarte mult dacă ne-ai trimite un feedback folosind formularul de pe site sau chiar trimițând un e-mail. Orice părere este binevenită și orice feedback este prețios. Te invităm să descoperi lumea artiștilor români în curs de afirmare. www.wall55.ro!

3. Aţi aflat cu toţii despre elevul cu sindromul Down care şi-a luat BAC-ul, dar poate nu ştiaţi cât de mult s-a luptat vajnica lui mămică pentru bucăţica aia de hârtie. Luaţi, doamnă, tot respectul meu!

4. Apropos de BAC, o poveste nebună cu şpagă şi Dacii. Merită citit! cc nostalgicii.

5. Cum nu se face presa în România. Cine-mi poate spune numele adevărat al trepăduşului/trepăduşei care umple hârtia de la Libertatea de mizerii? Gog, tată, am un avocat bun, dacă ai nevoie.

6. Comunitatea posesorilor de Mini din România.

Cam atât. Am început munca la noua cooperativă şi bag ca MIGu’, când prin aer, când pe ogor. Partea bună este că am reuşit să nu mă blochez în budă decât o dată, aşa că nu mai contează că m-am opărit amarnic cu cafea. Da’ săptămâna viitoare încep să vă spun despre aventurile unui ghiaur clujean în Turcia – aman, aman! Numa’ că inainte de asta trebuie să fac puţintică curăţenie prin comentariile postării de miercuri, că e dezastru ce Holocaust e acolo.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Luke Reply

  Asta iti trebuie daca faci copii la 40 de ani.I.am zis si lui sebi…ce mare branza ,oricum nu apuca 30 de ani.

 2. Groparu Reply

  Si atunci cum explici copilul Adrianei Iliescu, cea mai batrana mamica din lume, Mister Smarty Pants?

 3. Luke Reply

  Cea mai idioata mamica din lume .Ai iesit la pensie de 10 ani si te apuci de facut copii.
  P.S.Plozii se fac cand ai 20-30 de ani ,nu la 80.

 4. boierul barba Reply

  Ce e hilar aici in toata povestea unui accident genetic , e ca se incearca a se pune vinovati responsabili , ceea ce desi sustinut statistic … complet fals. Parca nu am auzit povesti de familie ce-si doreau copii , care sa sune cam asa :”no sotie de astazi pe timp de trei ani , de la orele 20 la 04 facem copii , ne oprim numai sa bem apa sau daca vine soacra sa vada starea terenului…asa ca la demolari…
  Nu frate pentru copii se planifica daca este posibil perioada cand se cer adusi pe lume , dar nu intotdeauna e valabila observatia asta , si apoi daca e sa ai o asemenea cruce sa o duci , o duci si gata, … nu e cazul sa ne batem in argumente destepte despre cat de virtuosi suntem in a pune spermatozoidul exact la locul si momentul potrivit , sa luam din atributiile divinitatii in a crea viata.
  Investitiei copilului i se verifica valoarea cu testul canii de apa ce-ti intoarce efortul de parinte, atunci cand esti neputincios, si asta se face prin educatie si formare personala , cu multa rabdare si tact , mai putin cu ore pregatitoare, bani de buzunar , haine de firma sau masini bengoase recompensa.
  Calitatea de parinte nu e de fapt decat o atitudine perpetua prin care iti verifici gradul de reusita in viata . Nu e problema cati , si la ce varsta ai copii ci ce fel de copii ai .
  Nu exista copii rai sau nereusiti , exista numai greseli de educatie ale parintilor si ale societatii.

 5. Gogăl Reply

  Deci, Luke, smarty pants (copyright Groparu!). In februarie 2001 veneau pe lume gemenii Anton si Olivia. Mama, Beverly D’Angelo, nascuta in 1951. Tatal, si mai anonimul Al Pacino, nascut 1940. Do the math, smarty pants.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *