18 lovituri

 1. dede cati
  21, December, 2017 @ 10:54 pm

  Ce nevasta de treaba ai!:))

  Reply

 2. Groparu Nemernic
  21, December, 2017 @ 11:18 pm

  @ dede: Da! DA!!!! (mai citește și ea blogul…)

  Reply

 3. Deaddy
  21, December, 2017 @ 11:19 pm

  Si daca are careva nevoie sa mearga la baie?

  Reply

 4. Groparu Nemernic
  21, December, 2017 @ 11:27 pm

  @ Deaddy: Mai avem una, sic!

  Reply

 5. mirela
  22, December, 2017 @ 8:14 am

  Of! Mare piatra mi-ati luat de pe inima! Sa-i dea Dumnezeu sanatate Nievestei, noroc si spor in toate! Credeam ca sunt singura persoana subiectiva din arealul carpato-danubiano-pontic. Craciun fericit!

  Reply

 6. Groparu Nemernic
  22, December, 2017 @ 10:24 am

  @ mirela: Cum îmi zicea tata, mai bine subiectiv decât copulativ.
  Sărbători fericite și ție!

  Reply

 7. remus
  22, December, 2017 @ 10:29 am

  Bai, deci, nasol cu tipu’ ala.
  faza e ca a bagat mana rau de tot preamult timp, in borcanu’ cu miere. si o crezut ca ii a lui.
  De aia nu vreau io sa platesc cotizatie la sanatate, ca ajungi pe mana la fazani de astia si te omoara cu zile. si iti mai si iau bani suplimentari.
  Faza e ca banuiesc ca nu e singurul .
  Si in alte domenii e posibil sa fie la fel.

  Si io nu pricep faza aia, te cheama la 8 si el vine sa te vada la 12. Serios? wtf?

  De asta, io, contribuabil, tre sa decid unde ma asigur! tre sa existe concurenta, ca asa e civilizat si democratic, trebe sa ma duc unde vreau io si unde cred io ca ii mai bine pentru mine. .

  in zilele astea, sa tii 600k cash, e inconstienta! unde pana mea ii tinea, ca si daca erau hartii de 500 de euro, tot ii trebuia un dulap.
  Si moral vorbind, e nenorocire, ca pacientii lui isi vindeau gainile din gospodarie, de ramaneau fara oua, ca sa vina la el, sa ii umileasca.
  Fara sa fiu rau, zic ca o merita.

  Reply

 8. Klaus
  22, December, 2017 @ 12:11 pm

  Gropare, clipește de două ori dacă ești în pericol. 😀

  Reply

 9. Groparu Nemernic
  22, December, 2017 @ 12:40 pm

  @ remus: La 12 zici? La 3-4 venea! Noi ieșeam la muncă pe la 6 și încă nu știam dacă o putem lua pe soacră-mea cu mașina sau nu. Să stai 10 ore nemâncat și fără să bei apă… motherfuckerul.
  @ Klaus: Wink wink!

  Reply

 10. riso
  22, December, 2017 @ 3:35 pm

  Eu eram gravida in 37 de sapt cu colica renala, am asteptat 6 ore fara analgezice, apa sau mancare sa vina profesorul care nici nu s-a uitat la mine. A venit un rezident care m-a trimis la Lukmed, eu fiind internata la Gine 1. Nu ma intereseaza cat a furat, sa plateasca pentru toata umilinta si nepasarea fata de oameni.

  Reply

 11. Groparu Nemernic
  22, December, 2017 @ 4:41 pm

  @ riso: Vai de mine, ce porc!

  Reply

 12. gigi22
  24, December, 2017 @ 1:35 pm

  Cu toata simpatia pentru suferinta soacrei si ura justificata a sotiei, dar:
  Daca IN MOD REPETAT soacra a fost tratata asa de rau de acest Lucan, cum de nu ati gasit in tot Clujul un urolog decent profesional si uman??
  Lucan si alti dinozauri ajung asa si pentru ca lumea se ingramadeste la usa lor, adesea fara discernamant, bazandu-se doar pe faima. Romanul masochist confunda nesimtirea “somitatilor” cu valoarea.
  Intre timp, doctori (mai) tineri, care stiu si meserie si sa se poarte cu un bolnav, se ocupa de ce ramane sau pleaca in alte parti.

  Reply

 13. Ali
  24, December, 2017 @ 5:50 pm

  Toata lumea se inghesuia la asta pt. ca era singurul la care i se facea reclama prin presa si era protejat de catre mai-marii din conducerile institutiilor care trebuiau sa-l controleze. La institut nu-i lasa pe alti doctori sa faca nimic, el era cel cu “triajul”.
  Am patit-o cu soacra-mea: noaptea la urgenta, a doua zi in spital, pe la 3 ne-a sugerat eminenta sa sa mergem la clinica lui unde pentru 3 salarii medii pe economie o opereaza pe soacra-mea. Sau sa asteptam vreo 40 de zile pana o poate opera la stat ( ea fiind in prag de blocaj renal). Noroc ca strangeam bani pentru apartament si aveam destui in cont.
  La clinica lui am mai asistat la 2 faze: a venit salvatea dupa o pacienta operata pe bani s-o duca la spital la recuperare si un batran de vreo 80 la care i-a redus tariful doar la jumatate si sa-l plateasca in 2 luni ca sa- l opereze.
  La privat de la 5 la 9 a operat vreo 16 persoane….
  Cu nevasta ( vreo 3 ani mai tarziu, problrme similare) ne-am dus la Clujeana, unde doctorii intr-adevar au fost profesionisti….

  Reply

 14. Adi
  25, December, 2017 @ 7:24 pm

  Unie, maaaaa? La Cluuuuj? Orasul celui mai performant si cinstit prim ministru ever. Asta nu se poate, ca ardelenii tati is buni, destepti si cinstiti, mi-o zis si mama care-i de langa Sangeorz-Bai. Asta musai ii vr-un mitic ratacit pe acolo, ca altfel nu se esplica.
  No, da impozit pe aia 600 000 coco o platit? ANAFU din Cluj ce zice? De cati ani face treaba asta, cine i-o tinut spatele?
  Ca am adus vorba de mama, vine odata pe an la clinica privata din Bucale (afiliata la Regina Maria) a celui mai bun prof. oftalmolog. E 300 lei consultatia, si nu asteapta mai mult de o jumate de ora pana sa intre la prima examinare (ii fac vreo 4)

  Reply

 15. Groparu Nemernic
  25, December, 2017 @ 9:54 pm

  @ gigi22: E o poveste veche. Acm, privind ]n spate este foarte ușor săți dai seama ce ar fi trebuit făcut altfel. Corect? ”Mintea de pe urmă”.
  @ Ali: Incredibil ce nemernic… am auzit și eu numai vorbe bune despre medicii de la Clujana.
  @ Adi: Comentariile astea cu ”cum, la Cluj, capitala Ardealului…?” denotă un infantilism rar. Iartă-ne dacă am îndrăznit să credem că putem face din orașul și zona asta altceva decât restul României.
  Vom îndrăzni să credem asta și pe viitor.

  Reply

 16. Adi
  26, December, 2017 @ 9:54 am

  No maaa, o fost o gluma pornita din frustrarea unuia originar dintr-o sora mai saraca a Clujului (Bistrita). Daca tu ai crezut alceva…..Sorry

  Reply

 17. Pharaonul
  30, December, 2017 @ 9:07 am

  @Adi: No pai sarcasmul tau din comentariu era atat de evident ca dadea pe afara. Nu poti sa ii dai un pumn la unu si cand ala incepe sa te injure plin de sange, sa ii zici ca de fapt a fost o gluma.

  Reply

 18. Groparu Nemernic
  4, January, 2018 @ 10:05 am

  @ Adi: Păcat, am sperat să fii un sudist, ceva…!
  Nu există soră mai săracă a Clujului. Dacă ești din Cluj, ești din Bistrița.

  Reply