Like-uri de Facebook la kil, cine mai poftește?

Tuesday, 23 May 2017, 21:36 | Categoria : Words dot com easy
Taguri : , ,

Discuția asta despre cum chinejii folosesc jdemii de telefoane mobile ca să dea Like oriunde le spune un operator de server ca să crească gradul de viralizare a unei postări și să fenteze algoritmul Facebook a aprins nițel spiritele, după cum puteți vedea și voi în comentarii. Dar, apropos, voi nu v-ați pus niciodată problema cum de 90% din filmele românești se lansează pe piață cu 5000 de Like-uri din prima săptămână, în timp ce, după 2 ani de promovat asiduu filmul Usturoi cu 90% din blogosferă-n spate, abia aveam 2000 de Like-uri la ceasul lansării?

5 lovituri pentru “Like-uri de Facebook la kil, cine mai poftește?”

 1. 1Nemultumitu'

  Eh…păi chestia asta seamănă cu universităţile private & doctorate plagiate. Adică unul munceşte de-i sar capacele, iar altul vine şi, hop aşa, drept în frunte !

 2. 2rftghost

  Mda, here we go again…
  TIne tineva pe careva sa nu aplice acelasi procedeu?
  @nemultumitu’ – astea sunt din categoria “Noi muncim nu gandim!”.
  Intr-o societate in care conteaza like-urile/hartzoagele mai presus decat calitatea, nu e cazul sa comentam daca unii se muleaza si aplica.
  Daca valoarea unui om e data de un doctorat, atunci si plagiatorul are tot respectul meu. La final, conteaza scopul: vrei un film bun, sau unu cu like-uri. La fel, si la doctorat – vrei hartii, ai hartii…

 3. 3simplu cititor

  Nu consider că producția video Usturoi este film. O seară bună!

 4. 4Groparu

  @ simplu cititor: de ce?

 5. 5zoltybogata

  Chinejii pot, pentru că ei fac aproape toate telefoanele și fac treabă cu ele. Cum pot lua legătura cu ei? poate mă ajută cu ceva like-uri 😀 .Multă sănătate

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)