Discuția asta despre cum chinejii folosesc jdemii de telefoane mobile ca să dea Like oriunde le spune un operator de server ca să crească gradul de viralizare a unei postări și să fenteze algoritmul Facebook a aprins nițel spiritele, după cum puteți vedea și voi în comentarii. Dar, apropos, voi nu v-ați pus niciodată problema cum de 90% din filmele românești se lansează pe piață cu 5000 de Like-uri din prima săptămână, în timp ce, după 2 ani de promovat asiduu filmul Usturoi cu 90% din blogosferă-n spate, abia aveam 2000 de Like-uri la ceasul lansării?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  Eh…păi chestia asta seamănă cu universităţile private & doctorate plagiate. Adică unul munceşte de-i sar capacele, iar altul vine şi, hop aşa, drept în frunte !

 2. rftghost Reply

  Mda, here we go again…
  TIne tineva pe careva sa nu aplice acelasi procedeu?
  @nemultumitu’ – astea sunt din categoria “Noi muncim nu gandim!”.
  Intr-o societate in care conteaza like-urile/hartzoagele mai presus decat calitatea, nu e cazul sa comentam daca unii se muleaza si aplica.
  Daca valoarea unui om e data de un doctorat, atunci si plagiatorul are tot respectul meu. La final, conteaza scopul: vrei un film bun, sau unu cu like-uri. La fel, si la doctorat – vrei hartii, ai hartii…

 3. simplu cititor Reply

  Nu consider că producția video Usturoi este film. O seară bună!

 4. zoltybogata Reply

  Chinejii pot, pentru că ei fac aproape toate telefoanele și fac treabă cu ele. Cum pot lua legătura cu ei? poate mă ajută cu ceva like-uri 😀 .Multă sănătate

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *