In sfarsit se mai face ceva in ţara asta!

Salut cu condescenţă… conscenden… respect prima ediţie print a blogului colectiv Daily Cotdcodac, care s-a hotărât să iasă din lumea 10001011110100011 şi să păşească către 2 (pentru cititorii care au terminat Litere la Spiru Haret şi, ca şi mine, habar nu au ce înseamnă 1 şi 0: Daily Cotcodac a ieşit amu din digital şi s-a îndreptat către print, adică varianta în mână, – varianta aia de împachetat ceapa). Deocamdată, varianta print va fi găsită doar în Miticărie, sau la metrou, dar presimt că, în urma succesului fulminant, Daily Cotcodaciul va putea fi cumpărat pe gratis până şi la Hajduszoboszlo; ba, va avea şi un special edition pentru sinistraţii de anul viitor şi pentru comunitatea română din Chicago.

Ca orice altă poveste de succes din Romunica, prima ediţie va fi cea mai bună; la a doua, băjeţii se vor pune puţintel pe tânjală, iar de la al treilea număr revista va putea fi cumpărată numai de la aurolaci, împreună cu Adevărul de Seară, pe 1 leu sau 50 de bani, depinde cum negociezi. Oricum, Julică nu prea este croit să devină mogul de presă: fonfănit ca Vântu nu e, privire fixă din ochi de pejte ca CoolMogul nu are, şi până amu nici o înjurătură mai cumsecade împotriva lu’ Băsescu nu o reuşit să scoată, că  mă şi mir de unde are aşa trafic pi sait.

Aştept cu interes momentul în care Julică va răspunde la telefon cu “Cine ziceai că eşti? Groparu who? Tu cine plm eşti? Nu ştiu, dragă, cine m-o sunat, era greşeală… vroia să-mi ofere bani să-mi facă reclamă!” – ca să pot zice şi eu, că oricum e la modă prin blogosferă: după ce l-am promovat şi l-am făcut faimos, amu se face că nu mă mai cunoaşte…!

Ediţia print e disponibilă aici, da’ grăbiţi-vă, că cam umblă şi cu alţii, ca o neserioasă ce e ea.

10 lovituri, dă-i și tu!