Haideţi să-l consolidăm pe Zolty – update 1

A trecut o săptămână. Între timp:

– s-au strâns donaţii (mulţumesc foarte frumos generoşilor)
Albablog.ro au făcut o mega donaţie (mulţumesc foarte mult, generoşilor!) şi şi-au câştigat un loc în blogrollul gropăresc
– tovarăşul gaben.ro este alături de noi cu o groază de chestii (aşa cum mă şi aşteptam, de altfel, lucru pentru care îl ţuc pe gingii la ceasul la care râd la audiopostările sale)
Zolty isi face cont de paypal, pentru a putea primi donaţii şi pe această cale
– mai mulţi bloggeri au preluat informaţia şi au diseminat-o, lucru pentru care le mulţumesc; unii chiar oferă spaţiu publicitar la ei pe blog pentru contribuabilii persoane juridice (ceea ce nu e de ici de colo!)
– tovarăşul VisUrât ne va comunica o veste surpriză în curând. Da, e de bine!
Habitat pot prelua povara administrativă din punct de vedere al facturilor şi al actelor, în aşa fel încât firmele care donează materiale şi forţă de muncă să îşi poată deduce cheltuielile. Mulţumesc, Aroneţ şi Habitat!

Urmează să iau legătura cu ceilalţi comentatori inimoşi de la postarea de vinerea trecută, între timp avem ceva promisiuni şi cu puţin noroc rezolvăm şi cu forţa de muncă şi cu alte materiale de construcţii – urmează să primim răspuns zilele acestea. Dacă lucrurile se rezolvă cum trebuie, atunci banii pe care îi strângem tura aceasta vor fi folosiţi în toamnă pentru izolarea casei şi, dacă mai rămân, pentru alte cheltuieli.

Între timp, Groparu a apărut pe TVR Cluj pentru a comunica detalii despre campanie. Lucru extrem de important, pentru că denotă faptul că lumea ne ia în serios. Multumesc Crivăţe pentru editare;)

 

Mai multe informatii – imediat ce apar. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat, forţa fie cu voi! Să vă fie viaţa ca-ntr-un weekend, deci, io aşa vă doresc.

 

17 lovituri, dă-i și tu!