A trecut o săptămână. Între timp:

– s-au strâns donaţii (mulţumesc foarte frumos generoşilor)
Albablog.ro au făcut o mega donaţie (mulţumesc foarte mult, generoşilor!) şi şi-au câştigat un loc în blogrollul gropăresc
– tovarăşul gaben.ro este alături de noi cu o groază de chestii (aşa cum mă şi aşteptam, de altfel, lucru pentru care îl ţuc pe gingii la ceasul la care râd la audiopostările sale)
Zolty isi face cont de paypal, pentru a putea primi donaţii şi pe această cale
– mai mulţi bloggeri au preluat informaţia şi au diseminat-o, lucru pentru care le mulţumesc; unii chiar oferă spaţiu publicitar la ei pe blog pentru contribuabilii persoane juridice (ceea ce nu e de ici de colo!)
– tovarăşul VisUrât ne va comunica o veste surpriză în curând. Da, e de bine!
Habitat pot prelua povara administrativă din punct de vedere al facturilor şi al actelor, în aşa fel încât firmele care donează materiale şi forţă de muncă să îşi poată deduce cheltuielile. Mulţumesc, Aroneţ şi Habitat!

Urmează să iau legătura cu ceilalţi comentatori inimoşi de la postarea de vinerea trecută, între timp avem ceva promisiuni şi cu puţin noroc rezolvăm şi cu forţa de muncă şi cu alte materiale de construcţii – urmează să primim răspuns zilele acestea. Dacă lucrurile se rezolvă cum trebuie, atunci banii pe care îi strângem tura aceasta vor fi folosiţi în toamnă pentru izolarea casei şi, dacă mai rămân, pentru alte cheltuieli.

Între timp, Groparu a apărut pe TVR Cluj pentru a comunica detalii despre campanie. Lucru extrem de important, pentru că denotă faptul că lumea ne ia în serios. Multumesc Crivăţe pentru editare;)

 

Mai multe informatii – imediat ce apar. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat, forţa fie cu voi! Să vă fie viaţa ca-ntr-un weekend, deci, io aşa vă doresc.

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. zoltybogata Reply

  După cum am mai spus, prima dată cînd mai sunat nu am crezut, aşa-i, dar cînd am văzut la tine pe blog ce scrie lumea, am început să am o speranţă şi mai ales cînd am văzut că aţi venit cu materialele, mi-am dat seama că chiar ai vb serios. Pînă atunci am avut foarte multe promisiuni, ( vorba aia; cu promisiuni e plin podul de la casă 😀 ) poate şi de aia se crapă pereţi 😆 . Şi m-am convins că eşti o persoană serioasă şi un bun prieten. Pînă la urmă a avut dreptate cine a zis, MAI MULT TE AJUTĂ UN STRĂIN, DECÎT NEAM, O RUDĂ . Multă sănătate vă doresc la toată lumea

 2. mamama Reply

  sau mai bine pe moneybookers.com , e mai usor decat pe paypal

 3. România pe 2 roți - andreicrivat.ro blog Reply

  […] Sebi și Robert pornesc, pe 1 iulie, să redescopere România pe motociclete. Vor parcurge 11.000 de kilometri, cu trei scopuri: promovarea turismului, promovarea siguranței pe șosele și o mână de ajutor pentru Zolti. […]

 4. Felix Tiberiu Reply

  man, daca e nevoie de o mistrie in plus, dau si io o fuga, chit ca sunt in Bucuresti,pana atunci, pe blogul asta citit de 3 persoane, am loc pentru banere, daca vrei!

 5. AnaMaria Damoc Reply

  💡 💡 sustin si eu campania lui Zolty…stralucita idee ma rog pentru el sa reusiti sa-l ajutati.Fie si doar moral de ajutor au nevoie multi dintre noi persoanele cu handicap!Zolty sper sa nu fie unicul caz la care ati demarat aceasta campanie ❓

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *