Filmul Usturoi – primul teaser oficial

Dragii Groparului, ne apropiem, încet-încet,  de lansare! Vă prezint astăzi, în premieră bloggeristică, nu primul, ci primele două teasere ale filmului Usturoi. Sperăm să vă placă!

 

Pentru cei care aţi deschis mai târziu calculatoarele, “Usturoi” (website blog facebook twitter) este un film independent care prezintă povestea a doi copii prieteni, unul rom, celălalt românaş, care fug de acasă la oraş ca să se facă actori. Filmul a fost turnat în lunile mai şi iunie în Sălaj şi în Cluj-Napoca, este o comedie românească autentică, proaspătă şi originală fără scene lungi la masă, fără cadre moarte, fără comunism şi (din păcate pentru unii) fără nuditate. Echipa de filmare a fost compusă din Lucian Alexandrescu de la E-motions films, Ionuţ Turda de la IT Media Studio, Chris Nemeş, Mircea Groza, tatăl celebrului Jeg, Mihai Pripon şi, cu voia dumneavoastră, producător şi scenarist Groparu punct ro. În film joacă Elena Ivanca, Ileana Negru, Jon Selesi, alături de câţiva bloggeri (TVDeCe, Gaben, Hădean, Mişu Călian şi Vlad Kookool) sau muzicanţi, dansatori şi mafioţi (Daniela Stoica, Nicu Covaci, Nicu Varga, Istvan Kanalas), iar starurile noastre incontestabile rămân Sebastian Topan şi Darius Stoica, doi copii extraordinari – aşa cum urmează să vedeţi. Încă e prematur, dar le mulţumim tuturor celor care ne-au fost aproape, în condiţiile în care finanţarea pentru film a fost zero (mi se spune din regie că din cauza asta filmul este independent, pentru că nu are finanţare).

Pls RT, Like, share, embed, comment!

Update: aseara, la vreo 180 de Like-uri si vreo 22 de RT, a crapat pluginul de Facebook si de Twitter si s-a restartat :)) We find your confidence comforting.

81 lovituri, dă-i și tu!