Filmul Usturoi: azi in Timişoara, la iarnă-n toata ţara!

Vin’ la Bega cu grăbire, s-o secăm dintr-o sorbire! In noaptea asta, de la 23:30, filmul Usturoi va avea premiera în Banatul nostru drag, la Timişoara, în cadrul festivalului Plai, la invitaţia prietenilor noştri de la Marele Ecran.

Dacă vă plac
1. Viorile şi muzica tradiţională
2. Imaginea perfectă
3. Abordările cinematografice inedite, “based on a true story”
4. Poveştile frumoase
5. Graiul ardelenesc
6. Peisajele superbe
7. Filmele  în care romii ori cântă dumnezeieşte, ori dansează mai vioi ca Michael Flatley
8. Transilv…

OK, ce s-o mai lungim? Lista asta poate continua până poimarţi; aşadar, dacă doriţi să vedeţi un film cum nu s-a mai văzut pe faţa pământului, care captivează publicul şi îl ţine cu respiraţia tăiată şi cu un zâmbet pictat de la o ureche la alta, ba poate chiar şi mai larg, vă aştept la Casa Filmelor, de la 23:30. Nu vor fi foarte multe locuri – mi se spune că vor fi numai circa 80 (!) – aşa că vă rog veniţi din timp şi veniţi pregătiţi! Eu voi fi acolo, că de-aia am schimbat alaltăieri plăcuţele de frână.


Atâta l-am afumat pe Tibi Covaci, că i-a mirosit costumul a petrecere toată vara!

După Timişoara, urmează:

1. Alba Iulia (Festivalul Internaţional de Teatru – 1 octombrie)
2. Comedy Cluj (10-19 octombrie)
3. Bucureşti, a doua oară (la KINOdiseea – în luna noiembrie).

Cât despre intrarea în cinematografe (lucru deloc uşor), contează mult şi ecourile în media, aşa că, dacă nu aţi făcut-o până acum, vă invit să ne daţi un Like pe Facebook, să ne urmăriţi pe Twitter, să scrieţi despre noi pe bloguri şi chiar să ne scrieţi o recenzie în limba engleză şi să ne daţi o notă pe IMDB după ce aţi văzut filmul. Noi sperăm ca la iarnă, după ce România termină cu campania electorală, să ne vedem într-o reţea mare de cinematografe! Cât mai mare. Şi – asta deja o ştiţi: sunteţi singura noastră putere într-un sistem extrem, extrem de închis pentru cei ca noi, aşa că, dacă v-am plăcut, duceţi vestea mai departe!

9 lovituri, dă-i și tu!