La postarea nu voi comenta cu: uite, băăă, ce se face peste ocean, aia ţară, băăă, nu România, mi-i scârbă de ea şi de mass media de aici, înţepenită în “vezi aici, pârţul care i-a luat pe toţi prin surprindere!!!”, haha, băăă… În schimb, ia priviţi cum se face show şi – cine ştie – poate chiar vă râdeţi! (regrete pentru cei care nu ştiu engleză).

Deci: prezentatorul are o bubă împotriva lui Matt Damon, pe care nu-l lasă să intre în direct (fireşte, asta din cauză că Matt Damon este băsist):

Matt se cuplează cu fosta prietenă a prezentatorului şi produce acest clip demenţial (de la minutul 02:00 încolo) :

Apoi urmează răspunsul: cu Cameron Diaz, Brad Pitt, Harrison Ford, regretatul Robin Williams:

Mno. Asta deşi cred că toţi făceau parte din trusturi diferite. #aşaseface

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Groparu Reply

  @ Dan: …intr-o vreme ma gandeam sa fac si eu un clip identic, cu o gașcă de gajici care cântă “I’m fucking Groparu”, da’ n-am gasit pe nimeni care sa fie mandra cu asta…

 2. alunelu Reply

  Dacă n-ai găsit gagică care să cânte, poate găsești vreun gagiu* (vezi clipul 3).

  *A nu se înțelege că mă ofer voluntar

  @Deby.ro: peste tot dau de tine, nu mai bine te duci să mai scrii despre inflamația prostatei la tine pe blog? Că pari expertă.

 3. Lumi Reply

  Asta trebuia intitulată: revelații din trecut! E veche, cred de prin 2008! Sarah silverman si Jimmy Kimmel sunt Despărțiți de mult, Jimmy e însurat cu alta si au deja un copil! Pe aia cu team Jen sau team Angie ai auzit-o? In alta ordine de idei, e haios tot si chiar nu au nici o vendetta personală unul cu altul!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *