Fidel Castro si-o re-tras-o

Deci Fidel o cam tras pe dreapta, e cu avariile puse, lasa ditamai insula cu bunaciuni latine la 8 dolari pe zi neguvernata decat de frai-su, care si el mai are o besina si se duce.

Fiti numa antena de cate ori or incercat amerlocii sa il convinga pe Fidel sa deie coltu’.

Un comentator pe saitu’ Cotidianului comenta: “Vei ramane mereu in inimile noastre, Fidel, alaturi de Che!” – da, draguţă, zice Groparu, da’ vez’ ca numa’ o vreme; finca din inima, orice reziduu e preluat de sange si transportat pana la organu’ ala leptic, sau cum ii zice, apendicita sau pneumonita, nu mai stiu, unde e facut uree, si e pishat afara prin putulica! Deci daca acuma esti in inimile noastre, mai Fidel, afla ca vei cam ajunge prin buda. Nasol. Ar mai fi o soluţie – să nu ajungi la budă, ci pe pantofu unui pişărcos mai slab de puţulică, cu jet urinal slăbit, şi din pantof, dacă pişărcosu e şăf, să ajungi în curu’ unui angajat căruia şăfu pişărcos îi dă şuturi!

Io zic că Fidel Castro o renuntat finca o primit o propunere de la Adi Năstase şi Miron Mitrea, noii sultani ai pesedeului, să le deie o mână de ajutor să smulgă cârma din braţele marinalului la alegerile electorale din 2008 şi 2009. Urmează ca, în campania electorala pentru alegerile electorale, PSD-ul să îi invite şi pe văduva lui Pol Pot, pe Kim Jong Il, pe Hugo Chavez şi pe – cine altul? – Nicu Văcăroiu, cu prietena lui, d-na Stalinskaya, urmaşa lui Iosif Visarionovici.

PS: Asa-i că vă aşteptaţi să scriu”părerea mea” când îi vorba de Nicu Văcă’? Ei, numa’ de-a dreq n-am scris!

8 lovituri, dă-i și tu!